Forralt bort terhesen lehet inni? 24hkm
Meg 20x elmondtam,nem egy pohárral innék hanem a gyümölcsteámba tennék 1 KEVESET!
És miaz hogy lecsúszik pár pohár?Na befejeztem gyanúsits akit akarsz én pont h utálom az alkeszeket!!!!!!!!!
Ha ismernél nem ezeket mondanád..
na jó napot;)
Én csak azt nem értem, hogy minek tetted ki a kérdést, ha már úgyis eldöntötted, hogy iszol egy kis bort, vagy csak az a válasz tetszik, aki ebben megerősít?
Akkor igyál egy kicsit, aztán kész, majd te eldöntöd magadban, hogy jól tetted-e.
Én mindig úgy voltam vele, hogy 9 hónapot ki lehet bírni, az a két korty meg nem számít, ha nem iszod meg. Értelmes felnőttek vagyunk, aki nem alkoholista, az ellen tud neki állni.
Most mégis mire mész vele, ha megiszol 3 korty bort? De idd meg nyugodtan, ha annyira kell.
Majd eldöntöm megiszom e,de amit megkíván az ember terhesen annak nemszabad nemet mondani!
Viszont sose ittam 6hónap allatt semmi alkoholt a cigifüstöt is kerülöm meg mindent ami káros.
Én csak marhára utálom mikor olyannak akarnak beállítani ami egyaltalán nem jellemző rám!
De ez már nevetséges mert raknák 2-3 evőkanálnyit a teámba már alkesz vagyok+egyből többet iszok meg elvonási tünetek atyaég ,év vicce...na sziaszia
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Azért vannak vélemények többirányba,de én is a vizzel hígított jól felforrt változatot fogom elkésziteni és abból teszek 2-3 evőkanálnyit a teámba nemhinném h megártana,és ha kívánom akkor miért vonjam meg?!De többett úgysem iszok mert nemvagyok alkesz..enyit még erről..más is megitta..
Kedves kérdező! Miért baj az, ha valaki leírja az igazat?
Nem akartam bunkó lenni, de le kell írni az igazságot valakinek, még ha nem is esik neked jól. Annyira nem tudod felforralni a bort, hogy ne maradjon benne egy csepp alkohol sem. Szóval, miért kell lepontozni, vagy idiótának titulálni azt, aki azt válaszolja a kérdésedre, hogy nem szabad inni terhesség alatt forralt bort? Te kérdeztél, én válaszoltam. Ha nem tetszett a válaszom, az nem az én hibám. Én csak leírtam, ami bizonyított is, nem képezi vita tárgyát, hogy bármilyen kis mennyiségben is iszik valaki terhesen alkoholt, az eljut a babához (téves állítás, hogy a szervezeted hamarabb feldolgozza, minthogy elérne a méhlepényhez, mert aki ismeri egy kicsit is az emberi test működését, az ezt tudja) és a legkisebb adag is károsító hatású. A másik pedig a cigiző, alkoholista kismama-egészséges baba vitához hozzászólva, szeretném megkérdezni, hogy honnan tudod, hogy teljesen egészségesek a gyerekek? A magzati korban elszenvedett bármiféle negatív hatásnak ugyanis legtöbb esetben nem azonnal mutatkoznak meg a következményei. 10, 20, 30 év múlva sokszor. Szóval, attól, mert te úgy látod, hogy a dohányzás és az alkohol semmilyen hatással nem volt azokra a gyerekekre, még nem azt jelenti, hogy ők egészségesek és soha nem jön ki majd rajtuk az anyjuk felelőtlenségének a következménye. Erről megkérdezhetsz genetikusokat is, ha nekem nem hiszel. A lényeg, hogy bármennyire kis mennyiségnek is gondolod az alkoholt, az a baba jó néhány sejtjébe, főleg agysejtjébe kerül. Minek ilyen hamar pusztítani azokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!