Forralt bort terhesen lehet inni? 24hkm
Figyelt kérdés
2014. dec. 18. 06:28
1/49 anonim válasza:
Keveset persze. Gondolom nem literszám akarod fogyasztani :) (((De Én itt nem reklámoznám, mert még a keresztvizet is leszedik rólad :) )))
2/49 anonim válasza:
Ihatsz nyugodtan egy-két pohárral.
3/49 anonim válasza:
Én nem innék. Ha csak egy-két korty, oké, de mondjuk már egy bögre forralt borban is több alkohol van, mint amennyit még meg szabadna inni terhesség alatt. Ha egy kisgyerekkel sem itatunk alkoholt, akkor egy magzattal miért tennénk ilyet? Az alkohol ugyanis teljes mértékben átmegy a méhlepényen. Téli babám van, tudom, hogy kívánja néha az ember, de azért ki lehet bírni. Én sem szédítettem be a gyerekem vele. Szóval, szerintem ne igyál. A baba fontosabb, mint az a kis bor.
4/49 anonim válasza:
Te készíted? Én kifőzném belőle valamennyire az alkoholt és akkor nyugodtabb szívvel szürcsölgetném, de akkor sem innék 1,5 decinél többet és természetesen nem rendszeresen.
5/49 anonim válasza:
Nem, semmilyen alkohol nem ajánlott terhesen, hisz a gyerekedet sem itatod majd alkohollal, akkor most miért tennéd?
6/49 anonim válasza:
5-s ez nem igaz, hogy nem ajánlott! Én terhesen mentem férjhez és a nőgyógyász, védőnő is azt mondta, hogy nyugodtan lehet koccintani!
7/49 A kérdező kommentje:
Na akkor elmeselem hogy utalom az alkoholt!Viszont most megkivantam a forralt bort:/ de en foznem es tudom h kiparologna az alkohol illetve nem egy bogrevel innak.hanem 3-4KIS korty mert alapbbol meg utalom a bort :/ meg fiatalon bulizos koromba ittam eztazt de utoljara most nyaron ittunk mikor hazaerkeztem5ho utan kulfoldrol akkor se sokat:/ szoval nyugi nekem is a babam a legfontosabb!
Nekem mamam terhesen.konyakot kivant ivott is en neminnak mar ilyeneket de meg sort se mert keseru hiaba mondjak.hogy majd szoptatas alatt jot tesz elvileg a tejnek nemfogom inni.
Amugy kolat es szensavasat is ittam iszok NEHA mert kivanom de nemsokat..
2014. dec. 18. 09:28
8/49 anonim válasza:
Próbáld az alkoholmentes változatot piros szőlőlé, almalé, fűszerek. Finom és bátran ihatod.
9/49 A kérdező kommentje:
Errol meg nemis hallottam:0 hogy kell csinalni?
2014. dec. 18. 11:04
10/49 anonim válasza:
6-os! Neked nincs igazad. 5-össel kell egyetértenem. Amit írsz, egy rendkívül elavult felfogás. A fiatalabb orvosok ma már egyértelműen 0 alkoholt engednek a kismamáknak. Nem hiába...Régen is csak azért engedtek 1-1 dl meginni, mert jó vaspótló, de ma már tablettát adnak inkább, ha valaki vashiányos a terhesség alatt, hiszen akármennyire is próbálják egyesek nem tudomásul venni: az alkohol, még ha kis mennyiségnek is hisszük, bizony a magzat fejlődésére nagyon káros. Neki most alakul ki az idegrendszere, sejtek milliárdjai keletkeznek, az alkohol pedig óriási pusztítást tud végezni ebben a folyamatban.Ezért nem adunk a gyerekeknek sem alkoholt. Kérlek ne terjeszd ezt az ósdi, bugyuta felfogást. Elhiszem, hogy régen tényleg hasznos volt néha egy kis bor a fenti okok miatt, de ma már sokkal változatosabban táplálkozunk, rengeteg plusz vitamint is szednek a kismamák, tabletta formájában is hozzájuthatnak a vashoz, így teljesen felesleges és buta dolog alkoholt, tehát például bort fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!