Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi kávét lehet inni terhesen?

Mennyi kávét lehet inni terhesen?

Figyelt kérdés
Ilyen nescafé-ra gondolok.
2013. okt. 2. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Én főzött kávét iszok, fél vagy egy rövid kávét naponta sok tejjel, védőnő szerint ez oké.
2013. okt. 2. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Napi egytől biztos nem lesz baja a babának, de én rákattantam a koffein mentes kávéra:-) Szóval ha csak az íze miatt iszod, akkor az is jó:-)
2013. okt. 2. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
En azt olvastam, hogy a capuccino porok egeszsegtelenek, de napi 1-2 fozott kave tejjel nem artalmas. En ennyit nyugodt szivvel meg is iszok, mint az elso valoszolo
2013. okt. 2. 21:16
 4/8 málna_ ***** válasza:

napi 150mg koffein megengedett elvileg... de ezt egy cikkben olvastam, szóval semmit nem jelent :)

én iszok, mert különben elalszok :)

2013. okt. 2. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Napi 1 presszó vagy hosszú kávét iszom a 7.Hónaptól és zöld vagy fekete teát.Nagyon keveset alszom úgyhogy muszáj sajnos.

Elötte nem mertem,de most már csak nem ártok vele.

36hkm

2013. okt. 3. 07:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is két főzött kv-t iszok egy nap sok tejjel.Szerintem ez belefér,a nescafe-ból is ihatsz szerintem kettőt egy nap.
2013. okt. 3. 10:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen :) Nagyon kávés voltam mindig is meg cigis,de a babatervezés előtt pár hónappal simán sikerült leszoknom a cigiről,viszont a kávéról nem..1et szoktam naponta inni,de sajnos sokszor becsúszik a második is,mert imádom sok tejjel és nemtudok neki ellenállni..remélem nem ártok vele a kicsimnek :)

20 hkm

2013. okt. 3. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Én fözött kávét iszok,de kicsi kv és sok tej.Általában 1-et szoktam,de ha nagyon fáradt vagyok délutánra akkor meg iszok még 1-et. Ha nem tiszta fekete kv-t iszol,nem ártassz a babának.
2013. okt. 3. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!