Tényleg nem szabad szénsavas üdítőt inni terhesen? Ha nem akkor miért nem?
Kivonja a kálciumot a fogakból,csontokból.A cukor meg nem tesz jót sem neked sem a babádnak.
Ilyen melegben én is jobban kívánom a szénsavas ásványvizet,citrommal.Meg is iszom,de nem minden nap.
Ha mértékkel fogyasztod nem lehet bajotok.
Második vagyok.
Én is így voltam a colával.A lehető legkisebb kiszerelésben vettem és ha megkívántam egy héten akár 2x,3x is megittam 1,5-3dl.
Semmi bajunk nincsen :)
A cukor és adalékanyag tartalom miatt nem ajánlott. Van, akinek a gyomra érzékeny a szénsavra.
Ha kívánod, igyál nyugodtan, egészségedre. Nyilván, nem szabad nagy mennyiségben fogyasztani, de néhanapján egy pohártól semmi baj nem lesz.
én pl., pedig utálom!, az elején csak a szénsavas víztől nem voltam rosszul, szóval szénsav ide vagy oda, én bizony ittam! próbálom most már mellőzni, de ritkán szoktam kólát, egyebet.
a kálciumot vonja ki, illetve van, akinek savat csinál, a kóla ugye meg baromi egészségtelen is, de ennyitől semmi baj nem lesz :)
Nagy dinnye pocakkal nyáron hideg kólát, hideg gyömbért nyomtam lefelé, annál jobban semmi nem esett akkoriban :)
Ha megkívánod, jól esik, nyugodtan igyál egy pohárral, semmi baj nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!