Terhesség alatt lehet inni szénsavas űditőt?
Nem saját tapasztalat már most mondom előre!
Párom sogornője sem iszik szénsavas italokat mert puffadás jelentkezik nála, a diétás üditők pedig koraszülést eredményeznek (a nővérével esett meg), ja és a szénsavastől sűrűbben kell WC-re járnia.
Persze minden terhesség más!
lehet inni
de kólát ne igyál, mert nagyon egészségtelen
A sok cukor és egyéb adalékanyagok miatt tényleg nem egészséges, de sok minden nem az. Puffadást és túl sok savtermelődést okozhat.
Volt, hogy ittam, gyömbért, kólát is, olyan jó volt, amikor megszüntette a hányingert és az émelygést. Később pedig a könnyebb büfizés miatt, de volt hogy a már napok óta tartó székrekedésemen is segítettek a buborékok.
Második terhességem, 38 hetes vagyok és mind két várandósság alatt napi 3-4 liter bubis ásványvizet ittam.
A buboréktól semmi baja nem lesz, max ha hajlamos vagy rá akkor felpuffadsz kicsit.
A cukros üdítőt nem ajánlják a cukor miatt leginkább, de ez a nem szénsavas üdítőkre is vonatkozik. Persze nem a napi 1-2 pohárra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!