Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Red bullt lehet inni terhesen?...

Red bullt lehet inni terhesen? Nagyon kivánom bár feltételezem hogy nem lehet (5hetesek vagyunk).

Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 20:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Minden energiaitalra rá van írva, hogy terhes nőknek a fogyasztása nem ajánlott. Én 23 hetes kismama vagyok. A várandósság kezdete óta kívánom az energiaitalt, de még egy kortyot sem mertem inni. Egy fél talán nem árthat, de én nem mertem kockáztatni.
2013. jún. 29. 20:13
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha jól tidom, a dobozra rá van írva, hogy terheseknek nem ajánlott!

Én is előtte sokat ittam energiaitalt/kávét..de azonnal letettem őket..

27+1hkm:-)

2013. jún. 29. 20:13
 3/13 A kérdező kommentje:
A dobozt még nem olvasgattam de gondoltam hogy nem lehet,azért érdekelt hàtha:)köszi a vàlaszokat boldog babavàràst nektek.én meg megyek körülnézek a hütõben:)
2013. jún. 29. 20:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Hogy tudjátok azt kívánni? Semmi értelme szerintem, egyél helyette valami tutti frutti cukrot, az íze ugyanaz :D
2013. jún. 29. 20:21
 5/13 anonim ***** válasza:

Igen, rajta van a dobozon: terhes nőknek nem ajánlott. Én pótlólagosan javasolnám, hogy szerezz be "gyerek energiaitalt". Ez egyszerű cukros üdítőital, (ártalmasság szempontjából kb. a Fanta szintjén áll) állítólag ízre nagyon hasonló, csak nem tartalmaz koffeint és taurint, illetve egyéb "turbósító" anyagokat. (Én nem kóstoltam, csak szagoltam, de mióta terhes vagyok nem igazán kívánom az energiaitalt.)

33 hkm

2013. jún. 29. 20:26
 6/13 anonim ***** válasza:
2. Vagyok, adrenalin kid:D én azt szoktam inni:D gyerek energia ital;)
2013. jún. 29. 20:36
 7/13 anonim ***** válasza:
Én a múltkor ittam 1/2 dobozzal, mert már nem bírtam. Annyira alacsony a vérnyomásom, és aznap különösen durva volt, hogy valamit muszáj volt tennem ellene. Kicsit fel is nyomta, és jobban éreztem magam utána. De az biztos, hogy többet ilyen nem fordul elő.
2013. jún. 29. 22:10
 8/13 anonim ***** válasza:
ittam egyet mert megkívántam
2013. jún. 30. 08:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia nekem nagyon alacsony a vérnyomásom terhesség elött gyógyszerrel kezeltük de terhesség alatt nem lehet, így a védőnőm és a nőgyógyászom ajánlására iszok kárvét pedig nem szeretem jó tejesen, azt mondta még a védőnő hogy azért mert alacsony a vérnyomásom néha egy egy energiaital becsúszhat kávé helyett hogy ne szokjak egyikez sem hozzá, igyekszem 2-3 naponta inni kávét és egy héten egyszer energiaitalt a dokim szeritn nem ártalamas.
2013. jún. 30. 09:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is szoktam a párom energiaitalából inni pár kortyot, mert én is nagyon szeretem. Nem hiszem, hogy az a pár korty megártana, de egy egészet én se merek meginni. Tegnap vettünk a Lidl-ben, elolvastam az összetevőit, na abban konkrétan taurin nem volt csak koffein. Kávét meg amúgy is iszok reggelente egyet jó sok tejjel.
2013. jún. 30. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!