Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy kell inni a tonikot, ha...

Hogy kell inni a tonikot, ha már szeretném, ha beindulna a szülés?

Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 11:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A tonik - olyan adagban, hogy meginditsa a szülést, mérgezö a magzatra nézve, szóval inkább ne kisérletezz.

Eleve nem értem, miért nem lehet kivárni, amig a baba elég érett lesz arra, hogy megszülessen?!?!?!

2013. máj. 26. 11:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Sehogy, ettől nem indul be.

Én nagyon kívántam, volt, hogy fél litert is megittam, mégis a 41. héten szültem csak és egyáltalán nem bánom.

2013. máj. 26. 12:01
 3/8 anonim ***** válasza:

én teljesen megértem hogy miért nem lehet kivárni amíg magától beindul :)

én is próbálkoztam a városi legendákkal de egyik sem vált

be :) egyedül a burokrepesztés :D :D

2013. máj. 26. 12:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Gin-nel! :)

(Na jó, viccet félretéve... Nem hallottam sosem arról, hogy háztartási mennyiségben fogyasztott tonic beindítaná a szülést. Sokkal élvezetesebb praktika, hogyha szeretkeztek a pároddal. Nem mondom, hogy beválik, és megindítja biztosan a szülést, de még mindig inkább szerelmeskednék az urammal, mint hogy fulladásig vedeljek valami cukros löttyöt. :))

Üdvözöl:

28 hkm

2013. máj. 26. 12:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Mindössze nem szeretnék befeküdni a kórházba, hogy majd ott induljon meg, mert ugye egy idő után kötelező befeküdni, és nem kívánságműsor.
2013. máj. 26. 12:22
 6/8 anonim ***** válasza:
En teljesen megertelek.Holnapra vagyok kiirva es barmit megadnek azert ha ma megindulna es holnap reggel mar nem kellene amnioszkopiara utazgatnom. Kitartas, türelem :)
2013. máj. 26. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Sehogy, sőt, lépcsőzni, fahéjat és ananászt enni is tök felesleges. Sok szex!!!
2013. máj. 26. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:
CSak az ondóban levő prosztaglandin használ. Kúp formájában használják is ezt az anyagot a kórházakban, plusz orgazmuskor oxitocin termelődik, szntén használják a gyakorlatban is. A szex az egyetlen megoldás, és ha nem használ, nins mit tenni. Szeretkezzetek sokat!
2013. máj. 26. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!