Kismamik! Érdemes szedni a homeós bogyót és a málnalevél teát inni szülés megkönyítésére? A homeós bogyónak mi a neve és mi célt szolgál?
Szülőszoba látogatáson a minap voltunk. Ott a fogadó szülésznő kifejezetten ajánlja. Sőt a vajúdásra is bármikor előveszik az éppen alkalmas homeos szert ott helyben.
Azt azért érdemes csak hozzáértővel megbeszélni, hogy pontosan mit és milyen hígításban, hányszor mennyit mikortól.
Szia!
én ezeket így szedtem:
málnalevél tea, 36. héttől napi 1 bögrével ittam, a 38. héttől már 2-vel, reggel és este.
cimicifuga ch30 : napi 5 golyó
caulophyllum ch30 : napi 5 golyó
egyiket reggel, másikat estefelé, vagy ahogy kijött. annyira nem kötött.
arra figyelj, hogy mindenképp ch 30-as legyen a higítás. (én jártam úgy, hogy nem volt, ami kellett volna és rám akartak sózni másikat pl. ch15-öst, de méhszáj tágításhoz csak ezek jók)
ezek a méhszáj tágulását segítik elő. A homeopátiás szerekről tudni kell, hogy elektromos készülékek és mobiltelefonok közelében elveszítik az információtartalmukat, azaz tönkremennek, ezért ezektől legalább 1m távolságban kell őket tárolni. Kézzel nem szabad a golyócskákat megfogni! Kávéivás és fogmosás a szopogatás körüli időben ne történjen (legalább fél óra különbség legyen közte!)
a szülés napján:
15 percenként felváltve szopogattam a caulophyllum-ot és cimicifugát. nekem könnyű dolgom volt, elment a nyákdugóm, tágulási vérzésem volt, azonnal rendszeres fájásokkal (gyengék, de kb. 10 percenként keményedések 40-60 mp-ig), így tudtam, hogy szülni fogok. hamar rendszereződtek a fájásaim 5 percre is és onnan már csak 2 majd 1 percesek voltak.
szülés után: arnica montana ch 30 napi2x 5 golyót elszopogatni. segít a vérzés csillapításában és a szervezet öngyógyításában.
szülés utáni napon én kezdtem a tejserkentőt is: urtica urens ch5 napi 2x 5 golyó.
homeopátiás szakorvostól kértem a javaslatot, ezeket tőle kaptam, hogy mit és hogy szedjem!
nem vészes az áruk sem, kb 600.- egy fiolával, amiben kb. 100 golyócska van.
remélem tudtam segíteni!
én kádban vajúdtam ,az is nagyon sokat segít a fájdalomcsillapításban! mert a golyók csak a tágulásban segítenek. de a meleg víz csodákra képes!! :)
azt hiszem mindent leírtam, ha szeretnél még, nyugodtan kérdezz, ha tudok, szívesen segítek.
Élményekkel teli, gyors és könnyű szülést kívánok!!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!