Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Málnalevél teát hogy kell...

Málnalevél teát hogy kell elkészíteni? Nem indul be tőle hamarabb a szülés? Mert azt olvastam erősíti a méhösszehúzódásokat ill. puhítja a méhszájat.39 hét elött nem szeretnék megszülni. Mikor kezdjem el inni akkor?

Figyelt kérdés
37 hetes kismama.
2009. máj. 1. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:

A málnalevél teát 36 hetes korban kell elkezdeni inni.

Egy kanál teát le kell forrázni,10 percig állni hagyni,és lehet fogyasztani napi 1-2 csészével(én tettem bele cukrot).

Az én tapasztalatom,hogy semmit nem használ.Ittam 2 terhességemnél 36 héttől napi 2x,az egyiket a 42-ik hét végén teljesen zárt és éretlen méhszájjal indították,sajna császár lett belőle.A másikat 41 hetesen indították,vele is így ittam,plusz homeos szereket is használtam.Ugyan olyan paraméterekkel mentem szülni mint a másikkal,sajnos nem használt most sem.Viszont az elsőt simán szültem,időre semmit nem használtam vele.

Azért idd nyugodtan,ártani nem árt hátha neked használ.

2009. máj. 1. 12:35
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, de egy teáskanál málnalevelet hány deci vizzel kell? Egy csészényi? Kb 2-3 dl?
2009. máj. 1. 12:43
 3/4 anonim ***** válasza:
én 36. héttől kezdtem,38. hétig úgy,ahogy az előző válaszadó írja,utána kb. 7-8 felpúpozott kanál málnalevél leforrázva,1 órát lefedve állni hagytam és azt iszogattam egész napra elosztva. túlhordtam a babám,tehát beindítani nem indította be,viszont 2,5 óra alatt megszültem az első fájástól számítva,első szülés volt.Igyad bátran. Ártani nem árthat,csak segíthet!
2009. máj. 1. 13:55
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi neked is!
2009. máj. 1. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!