Málnalevél teát hogy kell elkészíteni? Nem indul be tőle hamarabb a szülés? Mert azt olvastam erősíti a méhösszehúzódásokat ill. puhítja a méhszájat.39 hét elött nem szeretnék megszülni. Mikor kezdjem el inni akkor?
A málnalevél teát 36 hetes korban kell elkezdeni inni.
Egy kanál teát le kell forrázni,10 percig állni hagyni,és lehet fogyasztani napi 1-2 csészével(én tettem bele cukrot).
Az én tapasztalatom,hogy semmit nem használ.Ittam 2 terhességemnél 36 héttől napi 2x,az egyiket a 42-ik hét végén teljesen zárt és éretlen méhszájjal indították,sajna császár lett belőle.A másikat 41 hetesen indították,vele is így ittam,plusz homeos szereket is használtam.Ugyan olyan paraméterekkel mentem szülni mint a másikkal,sajnos nem használt most sem.Viszont az elsőt simán szültem,időre semmit nem használtam vele.
Azért idd nyugodtan,ártani nem árt hátha neked használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!