Azt hallottam, hogy már szülés előtt el kell kezdeni inni a tejszaporító teát. Igaz ez? Mit szóltok hozzá? 32 hkm
Kedves első válaszoló, azért sajnos előfordul hogy nem jön a tejcsi hiába várja az anyuka. A szoptatás nem mindig sikerül úgy ahogy a nagy könyvben meg van írva.
Kedves kérdező!
nem hallottam még róla, de engem is foglalkoztat a dolog, hogy hogyan tudnám elérni hogy megfelelő mennyiségű tejem legyen. Hol hallottad? Védőnődet nem kérdezted erről?
27hkm
Teljesen felesleges.
A tea rásegítésnek jó a baba mellé. Ha nincs inger a tejtermelésre, a tea semmit nem ér. Akkor kezd el inni, amikor már szoptatsz.
Nálunk is azt mondták a kórházban, hogy még ne igyunk/szedjünk semmit, csak ha belövellt a tej.
Felesleges inni előbb. A kisbaba a legjobb tejszaporító az ingerrel, -ahogy írták mások- anélkül a tea semmit nem ér tejserkentés céljából.
Azért "céljából" mert ezek gyógynövények, ha kedveled mint tea ihatod (ha nem puffaszt fel -édeskömény), ártani nem árt meg, de tejszaporítás céljából semmi hatása nem lesz.
Szerintem sem kell terhesen inni,sőt.
Nehogy véletlenül meginduljon a szülés.Ha serkented a tejelválasztást,a szervezet azt hiszi,hogy már kell,és a méh is elkezd dolgozni,ezzel kilökheti idő előtt a kisbabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!