Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt hallottam, hogy már...

Azt hallottam, hogy már szülés előtt el kell kezdeni inni a tejszaporító teát. Igaz ez? Mit szóltok hozzá? 32 hkm

Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Hát érdekes... Normál esetben tea nélkül is kell, hogy legyen teje az anyukának.
2012. jan. 21. 15:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze, hogy elvileg anélkül is, csak lehet még tenni állítólag ezzel érte, hogy tutira. Nem tudom, hogy így van e, azért kérdezem!
2012. jan. 21. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

Kedves első válaszoló, azért sajnos előfordul hogy nem jön a tejcsi hiába várja az anyuka. A szoptatás nem mindig sikerül úgy ahogy a nagy könyvben meg van írva.

Kedves kérdező!

nem hallottam még róla, de engem is foglalkoztat a dolog, hogy hogyan tudnám elérni hogy megfelelő mennyiségű tejem legyen. Hol hallottad? Védőnődet nem kérdezted erről?

27hkm

2012. jan. 21. 15:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Ma hallottam a munkahelyemen. Nem beszéltem a védőnőmmel.
2012. jan. 21. 15:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen felesleges.

A tea rásegítésnek jó a baba mellé. Ha nincs inger a tejtermelésre, a tea semmit nem ér. Akkor kezd el inni, amikor már szoptatsz.

2012. jan. 21. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk még a kórházban sem engedték inni a szülés után. Meg kell várni a belövellést, mert könnyen mellgyulladást kaphatsz, ha amúgy is sok lenne és még rá is segítesz.
2012. jan. 21. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is azt mondták a kórházban, hogy még ne igyunk/szedjünk semmit, csak ha belövellt a tej.

Felesleges inni előbb. A kisbaba a legjobb tejszaporító az ingerrel, -ahogy írták mások- anélkül a tea semmit nem ér tejserkentés céljából.

Azért "céljából" mert ezek gyógynövények, ha kedveled mint tea ihatod (ha nem puffaszt fel -édeskömény), ártani nem árt meg, de tejszaporítás céljából semmi hatása nem lesz.

2012. jan. 21. 21:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kell terhesen inni,sőt.

Nehogy véletlenül meginduljon a szülés.Ha serkented a tejelválasztást,a szervezet azt hiszi,hogy már kell,és a méh is elkezd dolgozni,ezzel kilökheti idő előtt a kisbabát.

2012. jan. 22. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!