Ti tudni szeretnétek a babátok nemét a szülés előtt?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért, ha nem, miért nem..:D2012. jan. 18. 17:35
1/15 anonim válasza:
szia, igen!!!!!;) én mär 12 hetesen nyagadtam a dokit hogy mi lesz de 20 héten mondta hogy mi lesz ;) nem tudtam volna várni addig;)
2/15 anonim válasza:
Meghaltam volna a kíváncsiságtól ha nem tudhatom meg. :)
3/15 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, mit szeretnék...azt hiszem, tudni szeretném, de a családnak nem mondanám el, legyen nekik meglepetés :D Ti elmondtátok a nagyszülőknek, ismerősöknek?
2012. jan. 18. 17:47
4/15 anonim válasza:
húú én még csak 7+2 hkm vagyok de már most majd meghalok a kíváncsiságtól.
5/15 anonim válasza:
Igen, el. Ahogy én nagyon kíváncsi voltam, úgy ők is. :)
6/15 anonim válasza:
Igen, a babaszoba megtervezése és a szükséges dolgok miatt. Nem azt mondom hogy ha lány akkor minden rózsaszín pl:D
7/15 Szerénke41 válasza:
Én mindig is úgy készültem a várandósságra, hogy nem szeretném megtudni ,,idő előtt". A mai tendenciát figyelve talán ódivatúnak tűnhetek...De véleményem szerint ez legyen a születés csodája mellett a születés meglepetése!
Engem is furdal a kíváncsiság, de megpróbálok ellenállni neki. A nagyszülők pedig támogatják a döntésünket.
De az egész kérdés szerintem abszolút emberfüggő! Mindenki el tudja dönteni, hogy a bizonyosságot választja, jó előre felkészülve a névre, színválasztásra, stb. Vagy a ,,boldog tudatlanságot"...
11 hetes kismami
8/15 anonim válasza:
Ma vagyok 16 hetes,tegnap voltam uh-on,és már lázban égve megkérdeztem :)Kislány,és nagyon örül mindenki,ugyanis van már egy kisfiunk :)))
9/15 anonim válasza:
Hármasikreket vártam, és nagyon szerette volna az egész család tudni, hogy mi lesz a nemek aránya. Szerencsére elég hamar jól látszott az ultrahangon. Névválasztás és a megfelelő gyerekcuccok beszerzése miatt is fontos volt számunkra.
10/15 anonim válasza:
8+4 vagyok, de már annyira, de annyira kíváncsi...pedig rossz esetben, ha nem mutatja, sokat kell még várni rá, hogy megtudjuk :) mindegy, hogy mi lesz, de szeretnénk mielőbb tudni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!