Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti tudni szeretnétek a babátok...

Ti tudni szeretnétek a babátok nemét a szülés előtt?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért, ha nem, miért nem..:D
2012. jan. 18. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Természetes emberi kíváncsiság, na meg jó azt tudni, hogy mire készülj. Így is olyan hosszú az a 40 hét, jó, ha legalább a közepén kiderül, kivel bővül a család.:)
2012. jan. 19. 09:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én az elejétől fogva tudtam, hogy fiam lesz, egyszerűen éreztem, de ha nem így lett volna, akkor véletlenül szereztem volna bizonyosságot róla, mert a második genetikai ultrahangon elkotyogta a szonográfus (szegény zavarba is jött utána), de egyébként mi laikusként is láttuk a golyszikat, mert telibeterpesztett ahogy a hasamhoz ért a készülék feje.

34 h km

2012. jan. 19. 10:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenképp tudni szerettem volna, el is mentünk 14 hetesen emiatt 4D-re.

Első sorban azért fontos, mert (sajnos) a mi családjainkban szinte csak fiúk vannak, emiatt szinte mindenki lányt szeretne, és szerettem volna, ha mindannyian még időben hozzászokunk a gondolathoz, hogy ő is kisfiú. :)

5 éves Dani, és 21 hetes magzat Koppány anyukája. :)

2012. jan. 19. 10:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is ódivatú vagyok, mindkét gyerekem meglepi volt. Nekünk ez így volt kerek:)
2012. jan. 19. 12:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bírtam volna ki, hogy ne tudjam meg. Férjem még kíváncsibb volt, azt mondta, neki tudnia kell, hogy el tudja képzelni, jobban rá tudjon készülni. A 20. héten tudtuk meg, hogy kisfiú. Majd ha lesz testvér, nála is mindenképp tudni szeretnénk.

De persze teljes mértékben megértem, ha valaki csak a születés pillanatában szeretne szembesülni a baba nemével.

2012. jan. 19. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!