SOS FONTOS! Fájásaim vannak 5-10 percesek, de rendszertelenek. Meleg zuhanyt vettem, de igy is vannak fájások, szintén rendszertelenek. Ha mászkálok nem fáj, csak feszül. Szülés lehet? Vagy csak jósló? 37+6 h km
Szülés is lehet. Nem tudod felhívni az orvosod, vagy bemenni a kórházba? A baba már fejlett szóval miatta ne aggódj. De én bemennék valószínü.
Majd írj hogy alakultak a dolgok. Minden jót!
Vár egy picit, hogy megnyugodjál!
Kezd el mérni a fájásokat!
Ha sűrűsödnek,azonos ideig tartanak tuti szülni fogsz!
Orvosodat hívd fel mindenképp!!!!
A jóslók hossza kb. 10-30 másodperc, míg a "rendes fájások" hossza legalább 40, de 40-60 mp között van.
Nekem mindig ez segített eldönteni.
Ülj be egy kád meleg de nem forró vízbe. Ha erősödnek, és/vagy rendszereződnek, akkor irány a kórház. Ha jóslók, akkor le fognak állni.
Nekem másfél órán át tartó 5 percesek is leálltak még...
Amúgy meg ne izgulj, ha tényleg beindul, már nem koraszülött a kicsid. Minden rendben lesz, szép szülést, bármikor is legyen!
És egy fájás hossza hány másodperc?
Mert ez tényleg segít! Ha nincs 40 mp egy fájás hossza, akkor az szerintem jósló lesz, főleg, hogy rendszertelen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!