SOS FONTOS! Fájásaim vannak 5-10 percesek, de rendszertelenek. Meleg zuhanyt vettem, de igy is vannak fájások, szintén rendszertelenek. Ha mászkálok nem fáj, csak feszül. Szülés lehet? Vagy csak jósló? 37+6 h km
Ha kocsival be tudtok menni, akkor az a 30 km nem olyan sok, én lassan indulnék a helyedben.
Könnyű szülést, hátha tényleg itt az ideje!:)
6-9 vagyok.
Nem akarlak elszomorítani, de az utolsó 3 hetet így töltöttem én is a másodikkal.
Állandóan azt hittem, hogy ez már az lesz...
Viszont amikor tényleg beindult, akkor az világos volt.
Még csak a 37-en vagy, egy két hét még belefér így.
Másfél perc, az nem fájás, inkább keményedés csak szerintem.
Én nem vagyok híve a túl korai kórházba-rohangálásnak, mert megvizsgálnak, aztán bent tartanak "megfigyelésre". És minek jó a kórházban lenni napokat a szülés előtt?
Nem tudom hogy a 30 km-t városban vagy városon kívül kell megtenni, de ha városon kívül, akkor az nagyon hamar megvan.
Nekünk 22 km körül van, de Bp-n belül, ami csúcsban másfél óra is lehet, és eddig mindig beértünk. :o)
Próbálj pihenni, amennyit megy a gyerkőc mellett.
Nekem a szülésznőm a végén, amikor már nagyon kínlódtam, azt javasolta, hogy este igyak meg egy fél pohár vörösbort, és attól tényleg tudtam aludni. Fontos, hogy ne emészd fel az energiáidat előre!
Minden jót, és majd írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!