Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS FONTOS! Fájásaim vannak...

Limaia kérdése:

SOS FONTOS! Fájásaim vannak 5-10 percesek, de rendszertelenek. Meleg zuhanyt vettem, de igy is vannak fájások, szintén rendszertelenek. Ha mászkálok nem fáj, csak feszül. Szülés lehet? Vagy csak jósló? 37+6 h km

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 22:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha kocsival be tudtok menni, akkor az a 30 km nem olyan sok, én lassan indulnék a helyedben.

Könnyű szülést, hátha tényleg itt az ideje!:)

2012. jan. 18. 23:43
 12/23 A kérdező kommentje:
most meg vagy 20 perce semmi!egyébként hosszúak,jó 1.5 percesek,vagy hosszabb,majdnem összefüggő.de most tényleg semmi.második babám,de az elsővel a magzatviz fojt el,aztán 1 óra mulva piszok erős fájdalmak,ugyhogy nem tudom milyennek kell lennie ilyenkor.holnap kell mennem NST-re,ha máskor nem,ott kiderül.köszi a válaszokat!ha valami lesz,majd irok.
2012. jan. 18. 23:53
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Remelem nem lesz gond ejszaka, majd ird meg, hogy mi volt.
2012. jan. 19. 00:51
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Na mi volt az éjszaka?
2012. jan. 19. 06:24
 15/23 A kérdező kommentje:
az éjszaka eltelt,megint semmi fájás.:(nem értem.de ma az NST-n remélem valami kiderül!lehet,hogy az egyébként is nyitott méhszájam miatt lehet ez?pedig erősödött,de elmúlt.jaaaaj,már vége lehetne,mert rossz ez a várakozás!
2012. jan. 19. 07:32
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Írj majd,hogy mi volt NST-n!
2012. jan. 19. 08:17
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
nekem ugyanez volt a 36.héttől, szinte naponta elkezdődtek a rendszeres fájások, majd 2 óra után semmi. Végül 2 nappal túlhordtam :) 2. baba nekem is, és nyitva voltam 30. héttől külső méhszáj, 37. héttől mindegyik 1 centire :)
2012. jan. 19. 08:24
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

6-9 vagyok.

Nem akarlak elszomorítani, de az utolsó 3 hetet így töltöttem én is a másodikkal.

Állandóan azt hittem, hogy ez már az lesz...

Viszont amikor tényleg beindult, akkor az világos volt.

Még csak a 37-en vagy, egy két hét még belefér így.

Másfél perc, az nem fájás, inkább keményedés csak szerintem.

Én nem vagyok híve a túl korai kórházba-rohangálásnak, mert megvizsgálnak, aztán bent tartanak "megfigyelésre". És minek jó a kórházban lenni napokat a szülés előtt?

Nem tudom hogy a 30 km-t városban vagy városon kívül kell megtenni, de ha városon kívül, akkor az nagyon hamar megvan.

Nekünk 22 km körül van, de Bp-n belül, ami csúcsban másfél óra is lehet, és eddig mindig beértünk. :o)

Próbálj pihenni, amennyit megy a gyerkőc mellett.

Nekem a szülésznőm a végén, amikor már nagyon kínlódtam, azt javasolta, hogy este igyak meg egy fél pohár vörösbort, és attól tényleg tudtam aludni. Fontos, hogy ne emészd fel az energiáidat előre!

Minden jót, és majd írj!

2012. jan. 19. 09:31
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság?
2012. jan. 19. 09:32
 20/23 A kérdező kommentje:
megvolt az NST.doki szernt csak jóslók,mert a gép nem mutatja.de a baba is sokkal kevesebbet mozgott,meg a 110-es vérnyomásomhoz képest most 135-öt mértek.
2012. jan. 19. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!