Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Forralt bort terhesen lehet...

Forralt bort terhesen lehet inni? 24hkm

Figyelt kérdés
2014. dec. 18. 06:28
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, mint a simát, csak bor helyett gyümölcslevet használsz. Én is így fogom csinálni karácsonykor, mert szeretnék a gyerekemmel és az apósommal együtt inni belőle, és ők nem isznak. :) Lehet sima piros szőlőlé, esetleg almalével keverve, de olyat is hallottam, hogy a teát fűszerezi be.
2014. dec. 18. 11:19
 12/49 A kérdező kommentje:

Háth utolsó előtti,mindenkinek felfogás kérdése de a mai világba elég sokan sokat isznak cigiznek kávéznak drogoznak és egészséges babájuk van nem1ilyen ismerősöm van sajnos!Ezzel ellentétben nemhiszem h engem elkéne itélni,hiszen nem dohányzom,nem kávézom,nem drogozom,és alkoholt se iszok sose mert elég jó okom van rá amiért utáljam..viszont most az h megkivántam egy KEVÉS forralt bort úgy ráadásul h kilehet forralni az alkoholt bellőle és teával innám nemhinném h baj lenne :/...de mindenki maga tudja.Tavaly terhes ismerősöm előttem vedelte a sört a bort a rendezvényen ő nagy dohányos és kávés :S és egészséges a gyereke.Én meg kivoltam rá akadva!ÉN vitaminozok eszek mindent szóval erről ennyit;) a mai meg a régi tudomááány..

kedves utolsó köszi,lehet kipróbálom,de ez olyan meleg gyümölcslé akkor nem?:D

2014. dec. 18. 12:42
 13/49 anonim ***** válasza:
14%

De jó... Te még nem láttál újszülöttet akkor megvonási tünetekkel. Kérdezz meg bátran szülésznőket, csecsemősöket, mennyire is szenvednek ezek a gyerekek és később sem túl egészséges az a gyerek, akinek az anyja ivott és dohányzott a terhesség alatt. Nem egy cigiről, vagy egy pohár borról van szó, bár kétségkívül azok is okoznak pusztítást, de ugye csak néhány 100 sejt pusztul el a magzatnál, az meg ugye elenyésző... (egyesek szerint) De olyan baromságot ne írjál már kérlek, hogy biztosan egészséges lesz a gyerek, akkor is, ha az anyja végig cigizi és issza a terhességet. Ugyanis a szavaidból ez jött le. Ha alkoholt iszol, igyál, senki nem tiltja meg. A te életed, a te gyereked, de ha kikéred másnak a véleményét, akkor legyél olyan kedves nem problémázni akkor, ha nem tetszik a válasz. Én nem ittam és kibírtam. Érdemes berúgatni a gyereket? Szerintem nem! Mert sajnos az alkohol még ha kicsi is, rá ezerszeresen hat, mint rád. A magzati szervezet nem képes lebontani az alkoholt és a legkisebb alkohol is, ami bejut a szervezetébe káros hatással bír főleg az idegrendszerre.

[link]

2014. dec. 18. 13:01
 14/49 anonim ***** válasza:
20%
és ez nem felfogás kérdése, hanem FELELŐSSÉGÉ !
2014. dec. 18. 13:02
 15/49 A kérdező kommentje:

Úristen gyere el nézd meg hogy nincs bajja a gyereknek!

De ismerek olyat aki ALKOHOLLISTA ÉS ANNAK A GYEREKNEK LETT BAJJA!

ÉN KÖSZI NEMVOLTAM NEM IS LESZEK AZ!

NEMIS ISMERSZ DE ITÉLKEZEL!

Azért mert a teámba tennék jól kiforralt forralt bort semmi bajja nemlessz most mondta a védőnő is:/

nemtudom minek képzelsz engem de elvagy tévedve!

Én nem iszok és nem dohányzok semmi károsat nemteszek mert védem a gyerekem!

Nade ez..röhelyes a kismama oldalra is kitettem akérdésem abszolút nincs elitélő válasz mert nemegy dézsa bort akarok inni vagy bármit amibe alkohol van!

Ha nemérted sajnálom..

2014. dec. 18. 13:09
 16/49 A kérdező kommentje:

Nem mellesleg az még haggyám hogy nemismersz,de aki ismer tudja hogy ha valaki akkor én nagyonis elítélem azokat akik cigiznek isznak vagy olyat tesznek terhesen!!!!

Meg a meglévő gyerekükkel is..:/

én meg a cigiziző,sőt még a köhécselő embereket is messziről kerülöm ahogy tudom..na erről ennyit

2014. dec. 18. 13:10
 17/49 anonim ***** válasza:
20%
Nah ez pont olyan, mintha a már megszületett babádnak akarnál forralt bort adni, még ha teával, akkor is. Ha akkor nem fogsz adni neki, most miért teszed?
2014. dec. 18. 13:14
 18/49 anonim ***** válasza:
20%
Szóval, csak erre válaszolj! Ha egy csecsemőnek nem adsz bort, akkor a magzatodnak miért? Totál ugyanazt kapja, mint amit te megiszol. Igen. Alkoholt is. Mindegy, hogy mennyit, de kap és ez a lényeg, mert a kis mennyiség is káros neki. Én nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet kibírni. A gyereked csak fontosabb nem, mint az a pohár bor?
2014. dec. 18. 13:17
 19/49 anonim ***** válasza:
20%
Jah és ha most iszol, akkor majd ha lesz rá lehetőség, megint, mert hát kicsi úgy sem árt és akkor már azt veszed észre, hogy a terhesség alatt csak lecsúszott jó pár pohárnyi alkohol amivel sikerült mérgezned a gyereked.
2014. dec. 18. 13:19
 20/49 A kérdező kommentje:

Na jó ez nem az ókor..!

Ne állits be alkesznek ha megkérhetlek azért mert 0%os JÓL KIFŐZÖTT "BORT" innák EGY KEVESET ENNYI ERŐBŐL KÓLÁT SE IGYAK HA MEGKIVÁNOK VAGY SEMMITSE csak vizet igyak amit életemben nemittam meg mert csak rostosokat iszok!?

Nem is ittam semmi károsat nemis fogok!!!!!!Meg nemhiába kérdeztem milyen az a gyümölcsleves dolog amit az egyik válaszoló irt mert ha van ilyen énsem "kárositom" a babám,de elvonási tünete annak van aki alkohollista!

Mert ismerek ilyet,de én nemvagyok ez!

Befejezhetnéd a gyanúsitgatást,majd eldöntöm mit teszek!

De én abszolút nem károsítom a babám nemőrültem meg..

egyébként más is tett ki hasonló kérdést ott nemitélik el sőt..

2014. dec. 18. 13:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!