Nagyon aggódom! Tapasztaltatok már hasonlót?
így van...meszesedik a lepéy,vagy valami ilyesmi én sem tudom pontosan és nem táplálja a babákat DE a te babáidak nagyon jó esélyük van nem kell félned:) Már 7 hónapos terhes vagy, 50 éve anyukám is ennyire született és egészséges mint a makk ^^
Ne félj és ne idegeskedj:)
Szia!
Egy anyukával együtt jártunk tanácsadásra, Őneki mondta az orvos, hogy sorvad a babája. Nem táplálta rendesen a méhlepény a kicsit, és elkezdett visszafejlődni. Amikor sürgősségi császárral megszületett, nagyon kis vékonyka volt, és hatalmas nagy feje volt. Azt mondták neki, hogy azért, mert 8 hónaposan állt meg a fejlődésben, a feje kb annyinak felelt meg, de a teste elkezdett "sorvadni", és az egy 6-7 hónapos babáé volt.
Lassan 2 éves a kisfiú, és mára behozta minden elmaradását.
Remélem nálatok is minden rendben lesz. Szorítok értetek!
Szia!
Nekem ugyanezt mondták egy ultrahangon, egész nap bőgtem. Másnap a dokim megnézte a magánrendelőjében és kiderült, hogy a kórházi géppel valami hiba volt, abszolút nem volt kisebb mint kellett volna. Máig nem értem, hogy lehetett 1 kiló eltérés egy kétkilós babánál. (azóta olvastam, hogy mással is előfordult abban a kórházban)
Szóval nyugi! Lehet, a másik uh mást mutat majd!
Jó egészséget kívánok Nektek!
Szia!
Intrauterin retardáció=méhen belüli visszamaradás
Ne izgulj, lehet, hogy tényleg a gép nem volt jó!
Eddig mindig a terhességi hétnek megfelelően fejlődtek a babák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!