Terhességi hányás. Kevés piros vért láttam benne este? Mi okozhatta? Tapasztaltatok már hasonlót?
Nekem elso babam es most vagyok a 30. hetben - ma reggel is hanytam. Ugy a 18-20. het kornyeken annyira eroltetett a dolog, hogy szinte minden nap volt par csepp ver es gyakran elofordult, hogy epet hanytam - soha eletemben nem hanytam ennyit eperol meg csak masoktol hallottam.
Kerdeztem a dokit es o is mondta, hogy a sok erolkodestol elpattannak erecskek sajnos, a gyomorsav is marja agyonra a nyelocsovet.
Remelem hamarosan jobban leszel!
Köszönöm a válaszokat. Szerencsére ma csak "tisztán" szenvedtem. Felhívtam egy másik nőgyógyászt és Ő is hasonlókat mondott, mint Ti.
Sajnos ez nem is olyan ritka jelenség tapasztalatai szerint. Azt mondta kedden említsem meg azért a saját orvosomnak, ha találkozunk. Ha csak kevés akkor még nem a világ vége...tényleg a sav és az erőlködés okozza....de figyeljek, és ha fokozódna, akkor majd megnéz gasztroenterológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!