Kismamik, ez olyan ciki. Tapasztaltatok hasonlót?
Figyelt kérdés
A babavárásom elején nem igazán tudtam a nagydolgomat elvégezni erölködés nélkül, azonban felfedeztem a laevolac-ot, és ment minden mint a karikacsapás.
Pár hete tapasztalom, hogy jön aminek jönnie kell, de hatalmas adagban, nem is tudom hogy fér ki... illetve sejtem, mert olyan, mintha a popsimon a luk kétszeresére tágult volna. Ez vajon normális? Vagy elernyedtek a végbél záróizmaim? Kicsit kellemetlen érzés törléskor, illetve nedves papírkendőt hazsnálok, és soká tart mire tiszta lesz.
32+5 hetes kismama
2010. márc. 30. 16:05
1/4 anonim válasza:
Hát nemtudom, de nem lehet, hogy az aranyered jött ki. A leirtakbol hasonlóra következtetek. Érdemes lenne dokinak megmutatni.
2/4 anonim válasza:
A L-kal vigyázni kell,mert ha túl sokat iszol belőle ,akkor túl hígítod a székleted,ami hosszútávon szintén okoz aranyeres panaszokat,csakúgy mint az erőlködős wc-zés.Márpedig szerintem attól lehet kellemetlen a végén a tisztítás,hogy kibújt az aered. Próbálj kamillás ülőfürdőzni,hátha segít. Jobbulást!
3/4 anonim válasza:
Ugyan így jártam én is!! Ugyan ez a kellemetlen eset volt, hogy mintha a záróizmaim nem működtek volna :( De szülés után valamivel elmúlt :)
4/4 anonim válasza:
Én is átéltem ezeket. Ne aggódj, átmeneti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!