Én most léptem az utolsó hónapomba, s eddig mindig le tudtam borotválni, sőt úgy éreztem magam jól. Azonban mostanában nem igazán jön össze, vajon ciki ha így megyek azután orvosi vizsgálatra?
Szerintem sokan járnak pocak nélkül is bozóttal orvoshoz :).
Én addig ügyeskedtem kis tükörrel fura pózokban, még a szülés előtti napon is, amíg sikerült "rendet rakni". Utáltam volna nagyon, ha a szülőszobán állnak neki, bár lehet, hogy nem csinálják meg mindenhol.
Egyébként meg ez legyen a legkisebb gond tényleg, a baba és a te egészséged mellett nagyon sokadrangú kérdés, a dokik is így vannak vele szerintem.
2011. okt. 3. 07:51
2/13 anonim válasza:
én próbálkoztam szinte a végéig aztán egyszer belevágtam ,vérzett onnantól kezdve nem érdekelt.A szülőszobán úgyse ezt nézik,meg úgyis megborotválnak.A vizsgálatnál se ezt nézi a doki...
2011. okt. 3. 07:54
3/13 A kérdező kommentje:
Azért is kérdezem, mert tudom, hogy az orvosnak nem feltétlen rossz dolog, csak én megvagyok vele szokva és rossz hogy most nem igazán tudom megcsinálni,
Ugyanakkor pont a tegnap szerintem korábban mikor leborotváltam megsérthettem a a combtőben egy szemölcsöt ami elkezdett megnőni és leválni. s a tegnap nem tudtuk eldönteni hogy szemöls vagy kullancs. szerencsére az előbbi lett.
2011. okt. 3. 07:58
4/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ciki volna.
Amúgy én is próbáltam magam mindenhogy rendbe rakni, indított szülésem volt, tehát előtte is vakarásztam a borotvával, azért a szülésznő még húzott rajta kettőt. Nem értettem, mi a francnak, ha tudom, megcsináltatom vele az egészet:)
A végén már nagyon kényelmetlen volt nekem, tükörrel sem tudtam rendesen megcsinálni, a párom meg nem merte, félt, hogy megvág.
2011. okt. 3. 08:05
5/13 Atroposz válasza:
Miért nem kéred meg a párodat?Hú a pasim nagyon élvezi a dolgot ,van amikor én borotválom meg őt, de mindig félek ,hogy megvágom.:))
2011. okt. 3. 08:17
6/13 Niktoon válasza:
Szerintem is kérd meg a párod. Én most vagyok a 7. hónapban, e legutolsó borotválkozás már tükörrel ment, a következőt már a férjem fogja csinálni. Az első babámat amikor szültem meg voltam borotválva, mégis "megkapartak" a kórházban szülés előtt. Nem tudom máshogy mondani, mert elég durván csinálták, szóval akkor inkább a férjem pár naponta.
2011. okt. 3. 08:48
7/13 anonim válasza:
Én már nem foglalkozom vele. Első szülésem előtt sikerült leborotválnom mert elég kicsi volt a hasam, de így is igazított rajta a szülésznő. Most nem tudnám megtenni csak egy kis fazonigazítást, a férjem szívesen segíteni de én nem akarom. Így is úgy is megkapirgál a szülésznő, de ez legyen a legnagyobb bajom. Egyedül attól tarok amit egyszer itt olvastam, hogy egy kismamát egy bunkó ápolófiú borotvált, de szerintem nálunk ilyet nem csináltatnak velük.
2011. okt. 3. 10:17
8/13 anonim válasza:
37 hetes vagyok, kb egy hónapja feladtam a borotválkozást.Zavar kicsit de ami nem megy a poci miatt azt már nem erőltetem.
2011. okt. 3. 12:02
9/13 anonim válasza:
én elmegyek kozmetikushoz fazongyantára, az több hétig kitart. 34+3km
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!