Sz.mse kérdése:
Mennyire ciki, ha a nunit nem borotváljuk?
Figyelt kérdés
Én most léptem az utolsó hónapomba, s eddig mindig le tudtam borotválni, sőt úgy éreztem magam jól. Azonban mostanában nem igazán jön össze, vajon ciki ha így megyek azután orvosi vizsgálatra?2011. okt. 3. 07:37
11/13 anonim válasza:
mi a neve annak a gepnek, ah, szakallvago!!
probald azzal
egyebkent haladó korhazak nem tamogatjak a borotvalast, a fertozesveszely miatt, nemreg olvastam.
ennek ellenere engem szules elott anno a ferjem leborotvalt
de most nincs itt, nem is lesz itt, es mar szakallvagoval sem merem, ugyhogy en dzsungellel megyek
ez van.
12/13 anonim válasza:
Az első terhességemnél kb. a 7. hónapban hagytam abba a borotválást, mert nem láttam már nagyon a tükörrel sem, vettem elektromos intim borotvát. Most a második terhességemnél már az 5. hónapban vagyok, és lassan veszem elő a tükröt. Szerintem érdemes egy ilyen kis kütyüt beszerezni, mert egyrészt nem tudod megvágni magad, alul is nagyon szépen hozzá lehet férni a "rejtett részekhez", és nem viszket, ha elkezd nőni utána.
13/13 anonim válasza:
Nekem mostantól olyan a frizurája,mint Jáksó Lászlónak a Kész átverésben!7hónapos ikres:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!