Több hete nem nő a hsam semmit. Tapasztaltatok hasonlót? 33 hetes kismama Nem most kellene nagyon nőnie?
Aggódjak? A baba sokat mozog, jól van. Eddig minden uh szerint szépen fejlődik, 2,5 hete voltunk uh-n, nem tudom azóta mi van de a pocakom nem nő. hetekig sem.
Most 105 cm, kiindulási volt: 80 cm.
Légyszi irjatok tapasztalatokat.
Szia!Szerintem ne aggódj az nyém semmit nem nőt a 34.hét óta.A baba fejlődik.Az első gyerkőcömmel óriás hasam volt most örülök,hogy nem kell akorát cipelnem.:)
39+6 hetes km
Szia!
Én is ugyanígy vagyok vele! Nekem is mondta a védőnő, hogy most fog még nagyobbat nőni a hasam, meg sokan írták is, de nekem 3 hete 1 árva centit sem, pedig a baba szépen nő, úgyhogy gondolom nem gond, végül is neki kell nőnie, nem a hasamnak. :) Csak akkor nem tudom hol fér el, mert alapból nem nagy a hasam, 75 cm-ről kezdtem, és most 90cm már vagy 3-4 hete. Mindenki mondja is, hogy nem nézek ki annyi idősnek. Úgyhogy ne aggódj, a babával biztos minden rendben.
33 hetes km
Nekem a 20-26. hétig nőtt egy hatalmasat, azóta semmit. A baba azonban szépen fejlődik, és ez a lényeg, nem a has. :-)
31h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!