Anyukak meseljetek,37 hetes es 2 napos kismama vagyok, kisfiam lessz es mindenki azzal jon elo, ohhh hat a fiuk lustabbak es keson jonnek. Igaz-e? Ti mit tapasztaltatok? Ki hany hetre szult? Koszi elore is
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 18:59
1/12 anonim válasza:
Szia!4 nappal született hamarabb a kisfiam a kiírtnál! Szerintem nem igaz hogy lustábbak.
7 hónapos picúr anyukája
3/12 anonim válasza:
nem igaz, az én fiam 38 hétre született, szerintem a lustaság inkább a forgásnál, beszédnél, szobatisztaságnál jellemző
5/12 A kérdező kommentje:
koszi szepen csajok!
2010. márc. 15. 19:22
6/12 anonim válasza:
Szia! Nekem két lányom van, mindkettőt túlhordtam három nappal! Én mindenhol azt hallom, hogy a fiúk szoktak hamarabb jönni.... Nos, most kisfiút várok, meglátjuk mi lesz! Kíváncsi vagyok:)
36 hetes kismami
7/12 anonim válasza:
A kisfiam a kiírt napon született. 2,5 hónaposan hasról a hátára fordult. Most 5,5 hónapos, forog-pörög, felül. Szóval rá nem tudom mondani, hogy lusta...
8/12 anonim válasza:
Szia!! Kisfiam született és túl hordtam egy hetet!!
9/12 anonim válasza:
Én negyedik napja hordom túl a kisfiamat. Ugye, milyen idegesítő, amikor olyan mindenttudó sejtelmes mosollyal mondogatják, hogy jaaaj, a fiúk később szoktak jönni! Ennek tuti semmi köze sincs ahhoz, hogy kisfiú vagy kislány! Szorítok, hogy ne hordd túl, de ha mégis, hát azt is túl lehet élni. Nem könnyű, de túl lehet! :)
10/12 anonim válasza:
Én mindkét lányom túlhordtam, most fiú lesz hát én is kiváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!