SOS! Szülés előtt tapasztaltatok "vihar előtti csendet"?
egész éjszaka nem aludtam egy szemhunyásnyit sem,ma a ctg meg se mozdult(de eddig mindig mutatott 20-40 között),.37+4vagyok.
méhszájam mult héten 2111volt,jóslóim+keményedéseim vannak folymatosan,és ma nagyon rosszul érzem magam,lehangolt,kedvetlen,ideges vagyok.hasonló?
Ahogy az első írta, lehet front, lehet előjel.
De az ilyen nagy légköri frontok sok babát "kicsalogatnak", nem csak urban legend, hogy ilyenkor (meg teliholdkor) nagyüzem van a szülészeten. :)
Én a szülés előtti éjjel alig aludtam, minden bajom volt. Másnap mentem nst-re, semmi jele nem volt, hogy ki akarna bújni, sőt, a vizsgálat is azt mondta, hogy 3000-es a méhszáj.
Ehhez képest estére megszületett a fiam.
Úgyhogy még bármi lehet, próbálj pihenni, és majd könnyű szülést neked!
Nekem is ez volt, de egész hétvégén. Semmit nem aludtam. Kezd jobb lenni, uh szerintem a front. Én is 37 hetes múltam, csak a méhszáj még mindig 2000. Holnap megyek ctg-re, kíváncsi leszek. Nekem is 20 körül mozgott, arra azt mondták semmi.
de telihold is most van szerintem, nem??? :)
Mikorra vagy kiírva?
szia!
Én is marha nyugtalan vagyok..ma voltam nst-n szinte vízszintes volt a jel, pedig a múltkor már 70-80-as fájások voltak..babó is alig mocorog már pár napja...a hétvégén meg fel voltam töltve energiával és mindenfélét csináltam..ma is csak készülődök, a fagyasztóba raktam kajákat, amiket majd csak ki kell szedni, ha meg van a pici...már nagyon fj a lábim, és a derekam, a babó a 36. hét legelején is 3200 grammra volt becsülve, 3. fokban érett lepénnyel, beilleszkedett buksival, megrövidült méhnyakkal...nekem a dokim akkor azt mondta, hogy 10 npaot ad egyben, ez múlt pénteken lejárt...de még egyben vagyok...
én már nem hiszek semmilyen legendában, jön, ha jönni akar:D addig meg hősiesen tűrök..mást nem is tehetek...
38+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!