Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelenthet valamit? Előbb...

Jelenthet valamit? Előbb jöhet? Tapasztaltatok hasonlót? 37 hetes vagyok. (többi lent)

Figyelt kérdés

Lehet valami előjel a szülésre vagy nem?

A babám egy kicsit lustibb lett, bár még így is sokat mozog, de talán már nem annyit mint eddig.

Tegnap vettem észre hogy kicsit duzzadtabb a lábfejem. Eddig nem vizesedtem, néha a kezemen az ujjaim voltak megduzzadva kicsit, de szerencsére nem vizesedtem a nagy melegekben sem, főleg hogy nagyon sok folyadékot fogyasztok ami ugye segít a vizesedés ellen.

Ezért fura hogy most kezd megduzzadni a lábam?? És valahogy most nem fáj semmi, nem terhes a terhesség, pedig eddig a szeméremcsontom, derekam szét akart szakadni, már 25. héttől fájt, volt hogy fel sem tudtam kelni az ágyból, most meg igaz nagyon álmos vagyok egyfolytában, mégis néha rámtör a pakolhatnék, süthetnék, pakolhatnék.

A körülöttem lévők azt mondták hogy nagyon kivirult az arcom, nagyon szép lettem főleg most.

A múlt héten nst-n elég magasra ment fel a méhtevékenységet jelző görbe, igaz nem mondtak rá semmit mert elég csúcsos lett de volt többször hogy a 100-at is elérte. Én ebből semmit nem éreztem. Mostanában erősebb jóslóim vannak néha, de kevesebbet keményedem mint eddig.

Bocsi ha butaságot írok, és hogy hosszú lett.

2009. szept. 16. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én 36 hetes vagyok, de szinte ugyanezeket érzem mint te:) Kiváncsi leszek a válaszokra! Nekem is most kezdett dagadni a bokám, a joslóim egyre erősebbek, néha tele vagyok energiával, és 2 napja mocorog ugyan a babám, de már nem rendez nagy partykat odabenn:)

Várom én is a válaszokat:)

2009. szept. 16. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Kedves kismami, ezt akár én is írhattam volna. Ma töltöttem be a 37. hetet és dettó minden fent leírt igaz rám is, azzal stufolva, hogy kissé türelmetlen és idegesebb vagyok...én is nagyon figyelek és a kórházi cucc egyben.

Na vajon mikor lesznek meg a babáink? Én állítólag megint lányt várok. Írjatok majd!

2009. szept. 16. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 37/4-el szültem. Jósló fájásaim ugyan nem voltak, de a szülésem sem fájásokkal indult, lehet azért. Vagy csak nagyon gyengék voltak, ezért nem lettem figyelmes rájuk. Közvetlen szülés előtt költözködtünk, megállás nélkül rakodtam. Senki sem tudott leállíttani, annyira pörögtem. Nálam a vizesedés már korábban kezdődött, de az utolsó napokban teljessen feldagadtam. Idősebbek 2 héttel korábban számlálták, hogy hamarosan szülni megyek. Láttak vmit az arcomon. Az utolsó éjjel duplára dagadt pl a szám, mintha szilikont raktak volna bele. Reggelre szerencsére normális volt. Nagyon keveset tudtam már előtte aludni, állandőan mászkáltam éjjel is. Nem találtam a helyem. Babóm viszont szintén kevesebbet mozgott, készült a nagy utazásra. Legalább ő többet pihent.

Szerintem már neked sem lehet sok hátra :)

Könnyű szülést és boldog babázást kívánok.

2009. szept. 17. 07:13
 4/5 anonim ***** válasza:
sziasztok szinte nekem is ezek a tüneteim vannak pedig 36 hetet kezdtem tegnap,szinte mindenki aztmondja hogy márcsak 2 heted van hátra,a szám nekem is szilikonos lett olyan mintha állandoan csücsöritenék,és az utóbbi pár napot kisebb megszakitásokkal végig is alszom,vizesedni hála nem vizesedek,a babóm meg egyre lustibb ha meg is moccan akkor nagyot rug/fordul.-mindenki aztmondja eddig is szép voltam terhesség alatt de most mégszebb vagyok a nagy öregek sem josoltak 2-3 hétnél többet de a méhtevékenységnél semmi nem volt.Könnyü szülést kivánok mindenkinek!
2009. szept. 17. 08:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát nem vagyok egyedül :D

Kíváncsi leszek mikor lesz baba! :) Ha van valami írjatok és majd én is írok ide! :)

Addig is sok boldogságot és majd könnyű szép szülést Nektek!

2009. szept. 17. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!