Tapasztaltatok már hasonlót? Olyan furin mozog a babám, olyan mintha mindig csak rúgkapálózna egyet, nem olyan rendes mozgásokat érzek.
Az én babám is ezt csinálja már napok óta,szerintem érzi ezt az időváltozást.Tudod a nemét?Nálunk kisfiú.
23hetes pocis
És csak egyet vagy többet rúg?
Ha többet akkor csuklik.Az én pocaklakóm rengeteget csuklott,ha megfigyeled az ütemét akkor ráismersz!!
Én mást nem is érzek csak hogy rugdos. Néha kinyomja a popóját (ma voltunk uh-n így tudom hogy nem a feje hanem a popija) de ennyi. Azt hogy jön-megy nem érzem, csak hogy rugdal, vagy a hugyhólyagomat püföli. (fejvégű)
22 hetes kismami kislánnyal a pocakban :)
Szia! Én is legtöbbször ilyen rúgásokat érzek, hol kisebbet, hol nagyobbat. De az is lehet, hogy boxol. Nem tudom megkülönböztetni. Én eddig kétszer éreztem olyat, mintha az egész testével "ráugrana a méhlepényre", olyan mintha trambulinnak használná, el is neveztem "lepényre ugrálós játéknak". Tudom ez butaság, csak olyan vicces érzés. Nekünk amúgy kisfiúnk lesz!
22 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!