Most baj lesz szerintetek? Vagy lehet csak az idegességtől volt?
Figyelt kérdés
Holnap megyek orvoshoz, elvileg 9hetes vagyok, két hete minden rendben volt, akkor volt 10 mm a drága, viszont azóta átmentem egy mandulagyulladáson, meg most a bölcsesség fogam nő,rettenetesen fáj, be van gyulladva.már volt két vetélésem, és rettegek, hogy Őt is elveszítem, és már annyira félek a holnapi naptól, hogy el se tudom mondani. Éjjel pedig azt álmodtam, hogy orvosnál voltam, ultrahangot nézett, és a pici nem kapott levegőt, utána meg ki akart mászni a hasamból. Tudom, hogy hülyeség, de nyáron műtöttek 8hetesen, mert nem lett szívhang, és előtte azt álmodtam, hogy végzek. Így már rettegek a hülye álmaimtól. :(2014. dec. 16. 09:22
1/3 A kérdező kommentje:
Nem végzek, hanem vérzek.
2014. dec. 16. 09:30
2/3 anonim válasza:
nyugi nincs a babaval semmi. most en is azon paraztam h baj lehet a babaval mert beteg voltam es ahogy kohogtem ugy fajt a hasam es szurt.. elmentem orvoshoz megneztek meg mosolygott is a picikem ;) o vedve van ott bennt :) ne aggodj :)
3/3 anonim válasza:
Kedves Kérdező!Nincs semmi baj,nagyon jól érzi magát a babád bent.Lenne jele,ha nem így lenne.Ugyanezt éltem át és rohantam a kórházba,hogy tuti baja van a babónak.Semmi bajuk nincs,úszkálnak elvannak,kapálóznak :) Majd írj,hogy mekkora most :) 12.hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!