Holnap megyek terheléses vércukorvizsgálatra, kicsit parázok tőle, mert a dokim már úgy beszélt róla, hogy biztos rossz lesz nekem. Csak vért vesznek, vagy vizeletet is néznek?
Köszönöm!
A cukros lötyit kaptam én is (irigylem a tesóm, ő kiflit evett).
Nekem csak azért nagyon parás a dolog mert ennyi cukrot másfél-2 Liter teába szoktam önteni és még azt is citrommal bőven hígítom, mert egyszerűen nem bírom az édes dolgokat.
Főleg a nődokim is jól beparáztatott, hogy nekem biztos szar lesz az eredmény.
Remélem legalább a vért letudják venni, mert legutóbb hiába ittam meg másfél literrel előtte, 2 percig forgatta bennem a csaj a tűt mire elindult.
Kb. 2-2,5 dl volt az a cukros lötyi, amit inni kellett. Én vittem egy egész citromnak a kifacsart levét. Még így is nagyon édes volt, de nem vészesen.
Vizeletet is kellett vinni. Én sem bírnám ki, ha ébredés után nem pisilnék, így vettem a gyógyszertárban olyan zárható pohárkát, amit adni szoktak a vizelethez (kb. 60 ft) és abban szállítottam a reggeli adagot.
Szia!
Mikor én mentem a terhelésesre,én is tök izgultam,hogy nem fogom kibírni. Pláne,hogy azt olvastam itt fórumon,hogy többen is rosszul lettek.:/
Aztán komolyan mondom SEMMISÉG az egész. Legalábbis nekem az volt. Azt hittem majd bizti kihányom azt a lötyit. De nem.. Én én még csak citromot sem vittem magammal:) Elfelejtettem:) Simán megittam,elhülyültem a b.nőmmel és hipp-hopp elment a 2 óra, levették megint a vért és kész.
Utána ettem-ittam és bumm:) Jah és igen kellett vizelet is..
Köszönöm, a biztatást!
Tudom, hogy a szülés izgibb lesz, de inkább szép lassan haladok és mindig az aktuális miatt izgulok.
De most megyek aludni, mert reggel 4-kor csörög a vekker. Majd holnap mesélek.... :)
Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!