16hetesen vették le a vért gondolom a betegség kiszürésére amit ilyenkor nézni szoktak, azota eltelt 3-hét de majd csak februárban kell mennem és akkor tudom meg az eredményt!Szólnának? Vagy bemegyek nyugodtan és akkor közlik a rossz hirt?
Figyelt kérdés
(HA GÁZ LENNE SZOLNÁNAK???????????)tegnap voltam a maszek dokinál.megvizsgált azt mondta,hogy minden rendben.megmérte a babát és jók az eredmények(JA 19-HETES VAGYOK)félig már megnyugodtam de még félek a vér eredménytöl.ilyenkor már észre veszik a 19-uh ha baj lenne a babával?????????????amugy meg nagyon jól érzem magam2009. jan. 14. 14:51
1/4 anonim válasza:
Miért ne szólnának? Nem fogják veled kihordatni úgy hogy ha beteg ne tudjál róla.
2/4 anonim válasza:
Persze biztosan észre vették volna, ha már 19 hetes vagy akkor a genetikai uh. is megvolt már. Ne aggodj boldog baba várást.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem ugy nemszolnak,hogy megszülöm.hanem telefonon vagy levélben szolnának-e hogy menjek be mert valami nem jó és ujra kell csinálni.ugy mint a rák szürésnél ott is szolnak ha valami nem jó.vissza térve az uh-ra nem is hivtak vissza engem sem a 18-hétre sem a 19-hétre ez a tajkártyás nőgyogyász.16-héten voltam vérvételen de csak vért vettek még megsem uh-tak.csak van egy maszek nőgyogyászom aki mondta,hogy menjek be a 18-héten és megvizgál.de könyörgöm ha ő nem lennne akkor csak legközelebb februára van időpontom a tajkártyás-dokihoz most ahogy gondolkozok ez azért durva,hogy legutolso vizsgálatom 12-hetessen történt aztán csak februárba hivtak be.a maszek is gyorssan megnézett remélem mindent jól látott.vagy ez igy müködik????????????
2009. jan. 14. 15:19
4/4 anonim válasza:
Szia! Nálunk úgy működik, hogy a védőnő kapja a vérvételi eredményeket és ő mondja meg, hogy mikor kell hozzá visszamenni. Neked a 16 hetes az AFP-s vérvétel volt, ennek az eredménye már biztos megvan, hívd fel a terhesgondozót és meg fogják mondani az ereményedet. Én legalábbis így csináltam. De ha telefonon nem is mondják meg, menj el, nem hiszem, hogy nem adnák ki.
De ne aggódj, biztos nincs baj, főleg ha magándoki kezében vagy! Aztán jövő héten úgyis menned kell a 20 hetes uh-ra (genetikai) és ott is majd megnyugtatnak, hogy minden rendben.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!