Miért rossz ízű (savas) a szájízem minden reggel mostanában? Mit kell vele csinálni? Melyik betegség folyamán mutatkozik ez?
lehet, hogy sok a gyomorsavad, lehet reflux is.
Én a helyedben innék salvus vizet, étkezés előtt egy-fél órával egy decit, mert még biztos nincs nagy bajod, ha napközben nem fáj, de a kialakulás megelőzése érdekében mindenképp kell tenned valamit.
szoktál este vacsorázni? eddig vacsoráztál? és mostanában?
nekem az jutott az eszembe, hogy lehet, hogy lefekvés előtt kimaradt a vacsora, és reggelre meg túl sok gyomorsav keletkezett. amikor nagyon meleg van akkor rossz az étvágyam, és sokkal kevesebbet eszek, mint szoktam, és olyankor nálam is előfordul hogy érzem, hogy sok a gyomorsavam.
nem biztos, hogy ezzel tudtam segíteni...de azért megpróbáltam. :)
Bevallom nem vagyok nagy gyógyász, de reggelre ébredve nincs ember, akinek ne lenne rossz ízű a szája és a lehellete.
Ha nem kifejezetten kóros, akkor természetes folyamat, lehet nem figyeltél fel rá?
Erre a problémára a Schüßler-sók közül a NR.9-et (Natrium phosphoricum D 6) lehet szedni.
Ez megköti a fölösleges savat és segít kivinni a szervezetböl. Ez egy homöopátikus orvosság, gyógyszertárakban beszerezhetö.
Az egyetlen kellemetlen, hogy minden homöopátikus szer szedése esetén lehetöleg le kell mondani a babkávéról, mert az nagyon lecsökkenti ill. megszünteti a hatást.
Gyors javulást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!