Tilka kérdése:
Mehetek ma futni? Tegnap gyors tempóban lenyomtam 9 kilométert, de még csak két hete futok, hosszú -évekig tartó kezeletlen betegség után. Sajnos kiszáradtam, alig bírtam elaludni, és reggel alig pisiltem.
Figyelt kérdés
Egész nap iszom, (többek közt cukros-sós vizet), de érzem, hogy nem elég. Fejem is fáj kissé, a szemeim is beesettek. Viszont nem szívesen hagynám ki az esti futást. (lehet, hogy hülye vagyok, de öt éve nem volt módom mozogni, szóval fontos, hogy újra elkezdhettem)2011. aug. 3. 15:21
1/2 A kérdező kommentje:
lényegtelen. nem mentem, estére sikerült valamennyire rendbe jönnöm, az látszott a tükörben is: már nem beesettek a szemeim.
2011. aug. 3. 23:18
2/2 anonim válasza:
Egy ember egy óra alatt fél liter vizet képes felszívni, viszont sokkal többet is ki tud izzadni. Folyamatos folyadékpótlás szükséges, nem véletlen hogy ultramaratonokon 5km-enként van frissítőosztó állomás. 9km még nem a világ, de ügyelj hogy ne száradj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!