S. O. S. megnyugtatnatok felek! A babamnak ugye nem lesz baja?
13 hetes vagyok,
Csinaltattunk egy szeklet vizsgalatott is tobek kozott,es sajnos ,nem lett jo az eredmenyem.
Ez all bene: clostridium difficile . A/ B. Toxin pozitiv.
Legkozeleb januar 12- re van idopontom nogyogyaszhoz,adig is szeretnek tanacsot vagy anyit hogy ez veszelyes a babamra?
Koszonom szepen elore is a valaszokat.
Koszonom nagyon a valaszod,de mar probaltam felhivni a nogyogyaszt de nem lehet elerni,allitolag szabadsagon van.nincs fogadott orvosom :-(
A vedonot probaltam meg regel de o sincs bent majd jovo het szerdan lesz.
Azert is szeretnek tanacsot kerni innen tampontot adig is hogy mi lehet ez a pozitiv etedmeny???
Esetleg valaki tapasztalt ilyen problemat vagy att esett ezen?
Háziorvos. Itt, orvosi végzettség nélkül nem sokra mész a válaszolókkal.
Vagy esetleg az orvostudakozo.hu-n tudsz szakorvostól kérdezni.
Attol fuggetlenul hogy januar 12 .ere van ido pontod, es ha valami tortenik veled akkor nem kell megvarni a jan12.et, problema eseten hamarabb is viszamehetsz!
hugom picit beverzet es elobb ment vissza a megadott idopontnal, es nem ordibaltak vele fogadtak kezeltek es mara mar minden rendbe vele!
Menj vissza nyugodtan es ne varjj varjj holnapra, es a holnaputanra mert ebbol problemak lehetnek!
Koszonom hogy valaszoltatok,ettol feltem hogy ez nem jelent jot ram es a babara nezve :-(
Probalok eljutni valahova ahol fogadnak ezel a problemamal, mar ha fogadni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!