Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ártok a babámnak ha naponta...

Ártok a babámnak ha naponta kb 2-szer hallgatom a dopplerrel?

Figyelt kérdés
14 hetes vagyok. Csak addig dopplerezem amig meg nem hallom a szivet, utana par masodperc mulva ki is kapcsolom. Artok ezzel neki?
2014. aug. 1. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel :)
2014. aug. 1. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Meg pici,nem zavarja,de kesobb fogja.

En hetvegen voltam vizsgalaton,hallgattak csak a szivecskejet,hogy mindenok-e,de amint oda raktak a hasamra,ereztem ahogy eluszkal onnan,es kovetni kellett,mert menekult :) nem szeretik se az uh-t,se a dopplert,de bajuk nem lesz tole nyugi! :)

19hkm

2014. aug. 1. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
10 hetes korom óta hallgatom most a babámat, lányomat 11 hetes koromtól hallgattam, mondjuk őt nem minden nap, hanem pár naponta. Most 10 hetes koromtól 1 héttel ez előttig 2x-3x naponta hallgattam- volt két vetélésem az elmúlt egy évben, így nyugodt a napom, hogy reggel azzal kelek, hogy meghallgatom. És valóban, eddig 2 héttel ez előttig ahogy rátetttem, ott volt, így minden alkalommal max 10 másodpercig hallgatóztam, de most kábé 2 hete néha nem ott van, elbújik, hallom, hogy rugdos, és nehezebben kapom el, de így is kábé fél perc alatt elcsípem. Szerintem semmi baja nem lesz tőle, főleg, ha csak max egy percig keresgélsz. Számomra többet használ, mint árt, az biztos. Én nyugodt vagyok, az neki is jó, ha nem hallgatnám, csak pár naponta, vagy csak uh-on bizonyosodhatnék meg arról, hogy jól van, akkor állandóan aggódnék, szerintem az idegességgel csak többet ártanék neki.
2014. aug. 1. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ártassz neki, mert a kisbabád nem sokat érez belőle! Az csak egy dolog hogy éppen egy kicsit zavarja hogy nyomkodod, de semmi baja nem lesz az ég egy adta világon! Ő egy kisember, nem egy delfin! :) Én is hallgattam a 11. héttől folyamatosan a 16. hétig, onnastól fogva már csak nagy ritkán, mikor nem éreztem sűrűn mocorogni! 33hkm
2014. aug. 2. 11:39
 5/5 anonim ***** válasza:
[link] Ezt is elolvashatod! 4-es voltam...
2014. aug. 2. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!