Egyes terhességi jelek közé tartozik szorulást is, de ha nekem inkább épp, hogy naponta szinte 2-szer 3-szor is kell néha, az is jel lehet? Vagy az csak később jelentkezik, mikor nő a has?
Figyelt kérdés
Lassan már egy hete, hogy 36,8 körüli a hőm , két napja kellett volna megjönnie, de még nem teszteltem.Mert várok még pár napot, múltkor is egy hetet késett, bár az lehet stressz miatt volt, de végül megjött.Csak nekem nincsenek szorulásos tüneteim, épp hogy többször megyek egy nap wc-re!:)Ez is lehet tünet ?2008. júl. 22. 16:45
1/2 anonim válasza:
Lehet, persze. Nekem is volt néhány napig.Már kezdtem kétségbeesni, hogy elkapott valani vírus, de nem csak alakult a pici. Le a kalappal, hogy kibirod tesztelés nélkül.Azért írd meg az eredmányt, jó? Drukkolok nektek!
2/2 A kérdező kommentje:
de nekem nincs hasmenésem, hanem teljesen normális...de eddig szinte csak napi egy volt..általában, csak ez olyan pár napja van, gondoltam megkérdem, hátha vki már járt így :)
2008. júl. 22. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!