Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ütemes dobogást érzek naponta...

Ütemes dobogást érzek naponta kb 2-szer. De szívdobogáshoz nagyon lassú. Mi lehet ez? Csuklás? Ahoz nem túl sűrű?

Figyelt kérdés

Néha a hasamon is látszik hogy úgy mozog,nem gond ha sokat csuklik??Ha ez az.

29 hetes kismama

2009. febr. 25. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, csuklás! nekem egyszer épp uh-n csuklott
2009. febr. 25. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Lehet csuklás! Az én babám is nagyon sokat csuklott a vége felé!Én úgy tudom, hogy azért csuklik a baba a pociban, mert próbálgatja, hogyan kell lélegezni, és az e közben lenyelt magzatvíztől csuklik.Semmi baj, szerintem.De ha nagyon aggódsz kérdezd meg az orvosodat.Elvileg ő azért van hogy vigyázzon rátok, és meg válaszolja az összes kérdésedet!

Boldog baba várást! :)

2009. febr. 25. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Biztos csuklás, nekem a babám naponta 3 szor is csuklott, azt jelenti jól tellik a gyomra és nem lesz gondja az evéssel.

Örülj neki, ne aggódj!

A kicsik azért csuklanak gyorsan, mert aprók a rekeszizmaik, majd meglátod ha levegőt vesz azt is gyorsabban csinálja.

Minnél kisebb egy élőlény, annál gyorsabbak a szervei.

2009. febr. 25. 10:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy a hasi aortádat érzed.Az én kicsim csuklása nincs olyan sűrű,mint egy szivverés.
2009. febr. 25. 11:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Csuklás.Én is éreztem.
2009. febr. 25. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!