Akinek a menstuáció teljesen tünetmentes volt, nagy rá az esély, hogy a terhesség is az lesz?
Figyelt kérdés
Most értem ez alatt, hogy soha nem fájt semmilye (has, mell), ez összefüggésben lesz a terhességével is? Ha igen, hogyan?2014. dec. 15. 21:25
1/3 anonim válasza:
Sztem ez nincs összefüggésbe. Mensivel sosem volt probléma, szinte észre sem vettem. Az elsö terhességemmel csak a fejfájás és a sav volt ami probléma volt. De ezek nagyon. Most a másodiknál is csak ezek vannak igaz nem annyira mint az elsőnél.
2/3 anonim válasza:
Nem függ össze. Nekem borzalom volt szinte minden menszim...mintha ketté akartak volna szakítani, és mindig gyógyszert vettem be az első napokon. Ahhoz képest a terhességem egy álom volt, semmi tünettel. Ha nem láttam volna az uh-n a babám, el sem hittem volna hogy várandós vagyok!
3/3 anonim válasza:
Szintúgy, mint az utolsó hozzászóló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!