Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandós anyukák, ti szeretnét...

Várandós anyukák, ti szeretnétek tudni, hogy mi lesz a gyermeketek neme?

Figyelt kérdés
Ezt csak kíváncsiságból kérdezem, mert én abszolút meglepetésnek szeretném.
2014. dec. 11. 14:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig tudni akartam.Januárra vagyok kiírva,a 24.héten mutatta meg magát először.
2014. dec. 11. 14:08
 2/16 anonim ***** válasza:
66%
Persze, hogy szeretném tudni. Ez szerintem csak a filmekben hangzik jól, hogy meglepetés legyen, de nagyon nem parktikus. A gyerek süzletéséig nem akarsz venni semmit? Vagy mindenből uniszexet veszel?
2014. dec. 11. 14:08
 3/16 anonim ***** válasza:
igen, bár a férjem már az elején közölte, hogy ő tudja hogy lány lesz :)
2014. dec. 11. 14:09
 4/16 anonim ***** válasza:
24%

Nem szeretném, és az apukája sem. Csakis akkor, ha valami nemhez köthető rendellenességet vizsgálnak, és a kiderítésére szükséges tudni (ne adj' Isten). Mindenképp megtartjuk, csak ha baj van, szeretnénk előre készülni. És igen, az első időkre mindenből uniszexet veszünk, úgyis kinövi pár hét alatt, és amint megszületett, akik ajándékot hoznak, nyilván rögtön lecsapnak majd a lányos/fiús dolgokra, biztos lesz neki olyan is. Készülünk fiú és lány nevekkel is.

16 h

2014. dec. 11. 14:17
 5/16 anonim ***** válasza:
Én mindig úgy gondoltam, hogy legyen meglepetés, de aztán mégsem bírtam ki hogy ne kérdezzek rá. :)
2014. dec. 11. 14:22
 6/16 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretném, alig bírom kivárni, hogy megtudjam. Most 8+4 hetes vagyok, ha a 12. heti genetikai uh-n nem mondják meg, 15-16. hetesen elmegyek majd csak ezért egy 4D-re, nagyon kíváncsi vagyok :D

Eleve kíváncsi természetű vagyok nagyon, meg türelmetlen, és azt is szeretném tudni, hogy kit várok. És a kisfiú meg a kislány ruhák is annyira aranyosak, viszont az uniszex cuccok, hát, elég bénák szerintem. Addig nem is veszek semmit, amíg nem tudom a nevét.

2014. dec. 11. 14:26
 7/16 anonim ***** válasza:

*nevét helyett nemét akart lenni, bocsi.

6-os

2014. dec. 11. 14:29
 8/16 anonim ***** válasza:

Én az elsőnél megkérdeztem, mert örököltünk ruhákat és tudni akarták, melyik kupac kell (költöztek a rokonok, kellett nekik a hely stb.). Utána már bántam, hogy megkérdeztem :( Fiút mondtak mindig, az is lett, én fiút is szerettem volna, tehát nem csalódás volt, de valahogy sajnáltam, hogy előre tudom a titkát.

Másodszorra nem kérdeztük meg, végigtippeltük a 9 hónapot a férjemmel, én fiút vártam megint, ő lányt. Mivel nagyobbnak mérték mindg, mint az első, gondoltuk, fiú lesz tuti. Lány lett és semmivel sem nagyobb :D

Nagy volt a meglepetés, szuper volt, hogy nem tudtuk előre. Ha lenne 3. gyerek, tuti nem kérdezném meg! :D

2014. dec. 11. 14:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő meglepetés volt, az uh-n mindig szóltam előre, hogy nem akarom tudni a nemét. Az első kisfiú, a második kislány:-) Ha lesz 3., ismét meglepetés lesz.
2014. dec. 11. 15:21
 10/16 anonim ***** válasza:
Ja, és gyönyörű uniszex cuccokkal készültünk ... Egyik sem volt béna!
2014. dec. 11. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!