Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandós anyukák, ti szeretnét...

Várandós anyukák, ti szeretnétek tudni, hogy mi lesz a gyermeketek neme?

Figyelt kérdés
Ezt csak kíváncsiságból kérdezem, mert én abszolút meglepetésnek szeretném.
2014. dec. 11. 14:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én nem akartam bántani senkit azzal, hogy bénák az uniszex cuccok, ne értsétek félre, de nekem nagyon nem tetszenek. Nagyon szépek a kislány ruhák, a kisfiúsak meg olyan vagányak, ezekhez képest az uniszex ruhák nekem olyan semmilyenek. De ez csak az én véleményem, ne vegyétek magatokra, nem akartam vele leszólni senkit.

6-os

2014. dec. 11. 15:28
 12/16 anonim ***** válasza:
nekem mindegy volt hogy mikor lepődök meg. 19 hetin kérdeztem
2014. dec. 11. 17:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi is tudni szerettuk volna. Miutan kiderult a nemuk a neven szolitottuk a lanyainkat. Igy en erosebbnek ereztem a kotodest mint ha nem tudnam 😊
2014. dec. 11. 22:23
 14/16 anonim ***** válasza:
62%

Én sosem értettem ezt a "legyen meglepetés" dolgot. Ha az uh alapján mondja meg a doki, akkor nem az? Miért jó egy ilyen fontos információra hosszú hónapokat várni, amikor a tizenvalahanyadik héten már tudható?

Én szeretem, hogy kislányként és nem "baba"-ként gondolhatok a leendő gyerekemre, és nem elsősorban a ruhák miatt (engem történetesen az érdekel a legkevésbé), hanem mert így a várandósság alatt lelkileg is máshogy tudok készülni az érkezésére, mintha hónapokig csak találgatnám, hogy fiú lesz-e vagy lány.

2014. dec. 11. 23:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy aki nem próbálta, nem tudhatja, mi a jó benna, ha csak a végén derül ki. Én, mint mondtam, mindkét verzióban kihordtam és megszültem egy gyereket, nekünk sokkal jobb volt, amikor nem tudtuk a nemét. Férjemmel egyetértünk abban, ha lesz 3., tuti nem kérdezzük meg előre.
2014. dec. 12. 07:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Tudom hogy ez manapság ritka, de mi nem szeretnénk tudni :) ugyanúgy szeretjük, és ugyanolyan ember lesz, nem függ attól mi van a lába között :) addig nincsenes lányos/fiús ruhák, majd utána. Persze azért van egy tippem hogy mit érzek, szoktam rajta gondolkozni, majd kiderül :)
2014. dec. 12. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!