Várandós anyukák, ti szeretnétek tudni, hogy mi lesz a gyermeketek neme?
Én nem akartam bántani senkit azzal, hogy bénák az uniszex cuccok, ne értsétek félre, de nekem nagyon nem tetszenek. Nagyon szépek a kislány ruhák, a kisfiúsak meg olyan vagányak, ezekhez képest az uniszex ruhák nekem olyan semmilyenek. De ez csak az én véleményem, ne vegyétek magatokra, nem akartam vele leszólni senkit.
6-os
Én sosem értettem ezt a "legyen meglepetés" dolgot. Ha az uh alapján mondja meg a doki, akkor nem az? Miért jó egy ilyen fontos információra hosszú hónapokat várni, amikor a tizenvalahanyadik héten már tudható?
Én szeretem, hogy kislányként és nem "baba"-ként gondolhatok a leendő gyerekemre, és nem elsősorban a ruhák miatt (engem történetesen az érdekel a legkevésbé), hanem mert így a várandósság alatt lelkileg is máshogy tudok készülni az érkezésére, mintha hónapokig csak találgatnám, hogy fiú lesz-e vagy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!