Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hétig dolgoztatok...

Hányadik hétig dolgoztatok kemény fizikai munkát, várandós anyukák?

Figyelt kérdés
Én éttermet és lakásokat takarítok jelenleg Ausztriában. Sokat kell emelgetni (10-15kg), hajolgatni, vegyszerekkel dolgozni, rohanni. Dohányzásra kijelölt helyeken dolgozom, mikor vendég még nincsen, viszont a szag az áll a levegőben. Nem tudom ez mennyire káros. De mindenképp a legjobbat szeretném a babának. Még nagyon az elején vagyok a várandóssággal.
2014. nov. 24. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is épp ezt csináltam, mint te. A 36.héten hagytam abba.
2014. nov. 24. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Én vasárnap összevágtam 10 mázsa fát,hétfőn teszteltem pozit.
2014. nov. 24. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Elsőnél 33.hét,másodiknál 20. hét,itt is bírtam volna tovább csak a főnökség éreztette,hogy nem díjazzák a terhességem.Pedig ugyanúgy csináltam mindent.
2014. nov. 24. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
22.hétig.Addig emelgettem a maga tehetetlen betegeket.Még 2 hétig dolgoztam volna,de begörcsöltem és egyből tp-re küldtek.
2014. nov. 24. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
61%

Hány hetes vagy?

Én még a raklapot is húztam a munkahelyemen, létrára másztam a felső polcra pakolni, 10 kg-os étolajat vittem át egyik sorból a másikba. Eredmény? Könnyen szültem. Ha egyáltalán nincs oka, hogy táppénzre menj, dolgozz addig, ameddig úgy bírod, hogy még megy neked. Ha közvetlen nem szívsz minden nap töménytelen mennyiségű cigifüstöt, akkor ne aggódj nem lesz baj.

Vegyszerekről kérdezd meg az orvost, hogy mennyire lehet káros, de mond el neki, milyen vegyszerek pontosan, hiszen otthon is takarítunk vegyszerekkel terhesen. Igaz talán nem minden nap, de érintkezünk velük. Gondolom mindig használsz gumikesztyűt. Ha veszélyesek, levegőn át is erősek és te belélegzed, akkor menj táppénzre inkább.

Rohanni minden munkahelyen kell, de nem kötelező. Végez nyugodtan a munkát, gondolom Ausztriában sem rúghatnak ki terhesen.

Amúgy bírom, hogy mindig keresik a terhes nők azokat a dolgokat, amikkel táppénzre mehetnek, miközben csak nem akarnak dolgozni.

Persze más, ha valaki tényleg veszélyeztetett.

2014. nov. 24. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!