12. hétig csökkenteni az utrogestant?
Figyelt kérdés
Szombaton fogyott el az utolsó db utro. tegnap estére,és ma reggelre nyálkás,rózsaszínes cucc folyik ki kevéske.Nektek is így történt?2014. nov. 24. 09:25
1/13 anonim válasza:
Én 12. héttől kezdtem leépíteni, 14-re. Ha vérzést tapasztalsz, keresd fel az orvosod, mert lehet, hogy pár hétig még folytatnod kell.
2/13 anonim válasza:
Én Duphastonos voltam, majdnem a 13. hét betöltéséig szedtem (mert így fogyott el a dobozzal). Az utolsó héten fokozatosan csökkentettem 3-ról 2-re, majd 1-re. Nekem szerencsére nem jelentkezett ettől újabb pecsételés, szerintem nem nagyon kellene. Én megmutatnám magam dokinak a helyedben, talán picit még tovább kéne neked a progi pótlás. A 12-14. héten veszi át egyébként a progi termelést a placenta a sárgatesttől, tehán nyilván nem mindenkinél pont egyforma.
3/13 anonim válasza:
Normalis, bizony. Nekem a doki azt mondta, hogy fokozatosan kell csokkenteni az adagot a 12.het betoltese utan, kulonben verzest okoz.
Az en.adagom 3*2 szem naponta.
11+6.napon mar ugy fogom szedni, hogy 2*2 + 1*1, majd rendre 3*1, 2*1, 1*1. Ezt leirtam egy papirra, azt mondta, igy jo lesz.
4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.szépen lassan leírtak szerint csökkentettem az adagot!próbáltam a dokit csörgetni műtőben van majd később tudok vele beszélni.
2014. nov. 24. 10:53
5/13 anonim válasza:
Szerintem csökkenteni csak a 12. hét UTÁN kellene, nem úgy, hogy mire betöltöd már teljesen elvegyed. Inkább szedjük 1-2 hétel tovább, de ezek szerint neked másképp írta elő a dokid. Azóta mi lett? Abbamaradt a rózsaszín?
6/13 A kérdező kommentje:
egyeztettünk leírta a napmint napi adagolást csökkentést,ekkora fog elfogyni.de inkább szedném tovább már pótoltam a gyógyit addig is amig nem érem el a dokit.Nemrég voltam wc.-n néztem most nincs semmi.
2014. nov. 24. 11:06
8/13 A kérdező kommentje:
Reméljük! Holnap megyek 12.hét betöltött genetikai uh.-ra.
2014. nov. 24. 11:10
9/13 anonim válasza:
Legalább megnyugszol, ha látod Őt! ;) Én UH után mindig úgy megnyugodtam. Legszívesebben naponta nézegetném őket. :D
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi.Így igaz holnap látom.Megyek pihizek.Szép napot!
2014. nov. 24. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!