Dec.19-én.10 hetesen tudok először eljutni a nődokimhoz. Nem lesz ez késő? Bele fognak férni a vizsgálatok, a védőnő felkeresése az ünnepek miatt?
Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 20:14
1/7 anonim válasza:
Előre hívd fel a leendő védőnődet, kérdezd meg, mikor lesz szabadságon, és ilyenkor mi a teendő.
2/7 anonim válasza:
A 12.heti ultrahang nagyon fontos! Az az első fontos vizsgálat, szóval addig juss el mindenféleképpen!
A védőnőt meg keresd fel amint tudod.
3/7 anonim válasza:
Èn is 10 hetesen mentem először (sztk-ban egy hónap a leghamarabbi időpont)! Alapvetően nem baj, csak a védőnővel egyeztesd le hogy be tudjon préselni az idejébe, meg a 12 hetes uh fontos, hogy zsírozd le az időpontot amint a dokitól kijöttél. Talán még ha a labor belefér akkor azt csináltasd meg!
4/7 kloetta válasza:
A doki mindenképp meg fogja oldani hogy kapj időpontot 12.-13. hétre szűrésre. Én 13+2esen voltam, pedig 7. héttől látott doki.
Keresd ki ki lesz a védőnőd és menj be vagy hívd fel, nem tudom arra ki adja a vérvételes beutalót, az lehet fontosabb, nem a kiskönyv kitöltése.
5/7 A kérdező kommentje:
A védőnőt a doki előtt is felkereshetem? Papírom már van a terhességről, egy kórházi zárójelentésen már szerepel, h ogy terhes vagyok.
2014. dec. 15. 09:12
6/7 anonim válasza:
Ha papírod van róla, hogy terhes vagy, akkor már felkeresheted, kiállítja a kiskönyvedet, és elmondja mikor milyen vizsgálatok következnek. Mielőbb menj el, ünnepek előtt és között a védőnők is szabadságon vannak, bár helyettesítés biztos van náluk is.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ma elmentem. Elmondták, h ki lesz a védőnőm és mikor keressem fel. Nem volt gond, h még nem volt rendes igazolásom a terhességről, csak egy zárójelentés, de a mire megyek a védőnőhöz, meglesz.
2014. dec. 15. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!