Hintőpor, fürdetőkrém, babaolaj?
hát ha még nem született meg a pici nem írnak fel. majd ha megszületett a pici akkor az ő nevére, születési idejére...stb fogják. mi a kórházba csak popsikenőcsöt vettem, egyszerű gyógyszertárit, a többit nem kérték. ha a kórház nem kéri ezeket akkor ne vegyél, a védőnő meg majd felírja ha megszületett a baba.
vagy a baba meg van már és így nem írja fel a dolgokat? amúgy nekünk a gyerekorvos írja a recepteket, akármit kérek, popsikenőcs, fürdetőkrém, kérdezi van e és ír.
Még nincs meg a baba.
De ha megszületik akkor már kéznél kell hogy legyenek a köldökápoláshoz, pelenkázáshoz a dolgok, mert nálunk nem adnak semmit a kórházba. Akkor már nem lesz idő a gyerekorvosnál sorakozni ilyenekért.
Nálunk a korházban csak a popsikrémet kérték, neogranormont vittem.
A hintőport, fürdetőt és gyógyszertári popsikrémet a védőnő kiíratta és másnap hozta házhoz, amikor hazaértünk a kórházból.
Babaolajat DM-eset vettem, tökéletes volt, de az is csak itthonra kellett már.
A háziorvos nem írja ezeket fel, a gyerekorvos is a te taj számod alapján a babára módosítva, ameddig nincs önálló tajszáma apicinek.
2-es vagyok
ja én úgy gondoltam hogy az én nevemre fogja felírni, hiszen ahogy írtad is ha már megszületett akkor már használni kell a cuccokat, meg amúgy is mire a babának megérkezik a taj kártyája már lehet egyedül fürdik...na jó nem, de kell neki idő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!