Van köztetek olyan, aki nagyon kislányt szeretett volna és fiú lett? Hogy barátkoztatok meg a gondolattal?
Gyerekkorom óta úgy gondoltam, hogy elsőnek egy fiú másodiknak egy lány lenne tökéletes, de mire eljutottunk az elsőig,addigra a családba született egy csomó fiú, akik persze édesek, de már annyira várt mindenki egy lányt, hogy nagyon beleéltem magam, hogy na majd akkor én szülök egy cuki, cserfes, szöszi kis lánykát...
...
fiú lett. Eleinte csalódott voltam, de nem tartott sokáig... imádom, mindennél jobban... egy anya-fia "szerelemhez" nincs fogható a világon, hidd el! Ezt még a lányos barátnőim is mind, így látják, pedig nyilván ők is mindennél jobban imádják a sajátjukat... de a fiú-anya viszony tényleg nagyon különleges.
Nálam elég érdekesen alakult ez a kérdés.
Mind az 5-ször lányt akartam. No nem 5 lányt, de mindjárt elmagyarázom...
Az elsőnél, több mint 20 éve, lányt látott az ultrahang. Beleéltem magam, aztán fiú lett. Pár percig voltam csak csalódott.
A másodiknál azért vártam lányt, mert már volt fiam. 20 hetesen tutira fiút mondtak. Megint a csalódás, de nem tartott sokáig, szerettünk volna még egy babát, így élt a remény.
A harmadiknál már nagyon lányt akartam, hiszen volt 2 fiam. Sikerült! Az ultrahang után hazáig énekeltünk a kocsiban.
Kimaradt 10 év. A negyedik babánál azért szerettem volna lányt, hogy javuljon a nemek aránya. Kislány lett.
A 5. volt a legfurcsább. 2 fiú és 2 lány után megmagyarázhatatlanul lányra vágytam. Amikor kiderült, hogy fiú lesz, annyira elkeseredtem, hogy bőgve jöttem ki. Aztán meg azért bőgtem, hogy milyen hálátlan barom vagyok. Kellett néhány hét, mire rendbe tettem magamban a dolgot, és újra örömmel tudtam várni.
Így 3 fiam és 2 lányom lett. Az az érdekes, hogy én magam is érzem, mennyire logikátlanul gondolkodtam. A legkiegyensúlyozottabb, legjobb természetű gyerekem fiú. Az 5-ből ketten lettek nagyon anyásak, nagyon bújósak, egyikük lány, másikuk fiú. Második lányom végtelenül önálló, nem rajong a babusgatásért. A legkisebbem, aki fiú, a legbújósabb, legédesebb kis 3 éves. Szóval olyan mindegy, hogy fiú, vagy lány, az egyéniségük az, ami számít!
6-os és 13-as vagyok.
Nem tudom, olvassa-e még, valaki, de gondoltam megírom, hogy jó volt a megérzésem, kislányom lesz :)
Kérdező, mi a helyzet nálad? Ráhangolódtál a kisfiúra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!