Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki nagyon kislányt szeretett volna és fiú lett? Hogy barátkoztatok meg a gondolattal?

Figyelt kérdés
Vagy akár fordított esetről és érdekelnek sztorik.
2014. dec. 13. 18:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Egy nyisszentés és probléma megoldva.
2014. dec. 13. 18:10
 2/15 A kérdező kommentje:
hm??????
2014. dec. 13. 18:10
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
semmi semmi csak vicceltem xD
2014. dec. 13. 18:13
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nagyon kislányt szerettem volna,de mikor az uh-n megtudtuk,hogy kisfiú,egy pillanatra elszomorodtam,aztán persze annak örültem,hogy egészséges a kisbabánk.

Amikor a tesót vártam a pocakban,már nagyon reménykedtem,de kiderült,hogy ő is kisfiú.Akkor azzal vigasztaltam magam,hogy legalább kap a nagytesó egy igazi játszótársat,akivel csupa-csupa pasis dolgot tudnak játszani.

A 3. babámmal esett a legrosszabbul,hogy nem lányocska....de persze soha nem tartott tovább pár percnél a csalódottság :) Szeretem,imádom őket!!

A 4.kislány lett ;)

2014. dec. 13. 18:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
hogy őszinte legyek az első gyereknél a 18. hétben derült ki és napokig sírdogáltam...aztán imádtam, hogy fiam született...aztán megint terhes lettem, biztos voltam a tünetek alapján, hogy na ez most biztos lány lesz....12. héten mondták, hogy fiú:) itt már nem voltam szomorú...persze sajnálom, hogy egy lány se lett..
2014. dec. 13. 18:19
 6/15 anonim ***** válasza:
Én még csak 9 hetes vagyok első babával, szóval nyilván nem tudom a nemét, de nagyon-nagyon szeretném, ha kislány lenne, én valahogy mindig úgy képzeltem, hogy az első kislány. Mivel ugye tutira nem lehet menni, én elkezdtem magam arra készíteni, hangolni, hogy fiú. Kerestem fiúnevet (amúgy évek óta képtelen voltam találni olyat, ami igazán tetszik, de nagy nehezen sikerült), és tudatosan inkább a fiús holmikat nézegetem az elejétől. Amúgy tényleg nagyon vagányak :) Így mióta tudok a terhességről, már eljutottam odáig, hogy tényleg megtetszett a gondolat, hogy fiam lenne, egyáltalán nem bánnám :) Aztán ha mégis kislány, ugyanúgy örülünk :) Teljesen mondjuk nem sikerült kizárni, hogy lány felé hajlok, de már nem érzem, hogy szomorú lennék azért, mert fiú.
2014. dec. 13. 18:48
 7/15 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem mi a fiúnév? Én is pont így vagyok, több lánynév is van, ami nagyon tetszik, de fiúnévből valahogy egyik sem az igazi. Egyelőre a Dánielnél tartunk, tetszik, de talán mégsem az igazi.
2014. dec. 13. 19:56
 8/15 anonim ***** válasza:
68%
Nekem 4 lányom van és úgy tűnik az ötödik is kiscsaj :)
2014. dec. 13. 20:05
 9/15 A kérdező kommentje:
De jó neked:)
2014. dec. 13. 20:06
 10/15 anonim ***** válasza:

6-os vagyok, Robi a fiúnév. Igazából ez az egyetlen, amiben meg tudtunk egyezni, nekem jobban tetszene pl. a Máté vagy a Balázs, de a férjem ezekről hallani sem akar. Neki a Koppány a mániája, na arról meg én nem akarok hallani :D

Lánynál tök az ellenkezője, ott a bőség zavara miatt nehéz :D

2014. dec. 13. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!