Van köztetek olyan, aki nagyon kislányt szeretett volna és fiú lett? Hogy barátkoztatok meg a gondolattal?
Szia!
Én nagyon kislányt szerettem volna,de mikor az uh-n megtudtuk,hogy kisfiú,egy pillanatra elszomorodtam,aztán persze annak örültem,hogy egészséges a kisbabánk.
Amikor a tesót vártam a pocakban,már nagyon reménykedtem,de kiderült,hogy ő is kisfiú.Akkor azzal vigasztaltam magam,hogy legalább kap a nagytesó egy igazi játszótársat,akivel csupa-csupa pasis dolgot tudnak játszani.
A 3. babámmal esett a legrosszabbul,hogy nem lányocska....de persze soha nem tartott tovább pár percnél a csalódottság :) Szeretem,imádom őket!!
A 4.kislány lett ;)
6-os vagyok, Robi a fiúnév. Igazából ez az egyetlen, amiben meg tudtunk egyezni, nekem jobban tetszene pl. a Máté vagy a Balázs, de a férjem ezekről hallani sem akar. Neki a Koppány a mániája, na arról meg én nem akarok hallani :D
Lánynál tök az ellenkezője, ott a bőség zavara miatt nehéz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!