Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiatal vagyok még de nagyon...

Fiatal vagyok még de nagyon szeretnék egy kisbabát. Sokszor eljátszom a gondolattal. De még csak tizenéves vagyok. Szerintetek miért van ez?

Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Azért, mert a tested kész az anyaságra, hiszen azért ez ösztön akárhonnan is nézzük :) A fajfenntartó ösztön :)

Régen ugye a te korodban már házasodtak, gyereket csináltak az emberek, és akármennyit változott a világ, 18-25 év között vannak a nők a termékenységük csúcsán, és ezt érezteti is veled a szervezeted.

Természetesen nem azt mondom, hogy most szülj, mielőtt belekötnének, csak hogy a tested jelez: kész vagyok fajfenntartani!

2014. máj. 18. 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert csak azt látod az egészből milyen cuki egy gyerek meg milyen aranyos.
2014. máj. 18. 17:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem csak azt látom milyen cuki.a kisebbik öcsémet szinte én neveltem fel!
2014. máj. 18. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Attól még nem kerestél rá.
2014. máj. 18. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek ilyen hullámok az ember életében, olyan sinus görbe jelleggel.

Tinikorban (12-13) évesen cukinak látjuk a babákat, úgy érezzük, ez cool dolog. Aztán mondjuk 18-19 évesen úgy érezzük, jó lenne nekünk is egy. Aztán megismerjük a világot, járunk egyetemre, dolgozunk, családunk fiúkban, emberekben, stb., és akkor egyre tolódik ez az újabb fellángolás, de eljön szerintem mindig, ha komoly kapcsolatban van az ember.

Van, aki már 23 évesen így dönt, más pedig később.:)

2014. máj. 18. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!