Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlsúlyos kismamák! Akik már...

Túlsúlyos kismamák! Akik már alapból túlsúllyal kezdték a várandósságot, mennyit híztatok? Vagy van valaki aki diétázott a terhessége alatt?

Figyelt kérdés
Most 161/80 vagyok és 7 hetes kismama. Nem szeretnék 100 kilós lenni...
2014. nov. 26. 08:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

szia,en nem dietaznek a helyedben.fel 7 honapig kicsit sulyosabban,vagy egy beteg gyerekkel egesz eleteden keresztül...szerintem egyertelmu...

en 66 kiloval kezdtem,es 94gyel mentem szülni 171 cmhez,82vel jöttem ki,4 honapos volt a kicsfiam,mikor 85nel azt mondtam eleg,1200 gros dietat kezdtem,a vitamint szedtem,es azert probaltam egeszsegesebben enni,de azert ettem csokit is,meg kenyeret.

most 13 hetes vok,64-65 kilo,attol függ mennyit hanyok egy nap,szoval 2 evvel kesöbb sikerült lemennem 59 kilora.kemeny volt nem mondom,koplaltam erte,de most legalabb 62 kiloval kezdtem a terhesseget.fogok figyelni,de elhataroztam,h nem fogok dietazni terhesen,ha megint 94 kilo leszek,akkor annyi leszek.de az egeszseg az elsö.egyebkent nem vagyok az a vekony fajta,tehat 59 kilosan is azert volt mit fogni rajtam,de csinosnak ereztem magam.

figyej oda,de ne dietazz,aztan ha megszületett,akkor hajrä!!!

2014. nov. 26. 13:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
174/109cel kezdtem :( most 29 hetesen vagyok 114kg, a pici is nagyobb 2 héttel a koránál, 1,5kgre becsülték pénteken a 4dn a méretei alapján. Az első gyerkőccel is így kezdtem, 9kgot híztam összesen, szülés után 2 hónappal 99kg voltam. Sajnos nem sikerült tartani! :(
2014. nov. 26. 14:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Első terhességem alatt 25kg-t híztam,126kg voltam,mikor szültem. Lefogytam keservesen 105-re,most pedig újra babát várok,elmúltam félidős és 3kg jött fel idáig.
2014. nov. 26. 15:56
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Akkor úgy látom hogy ez alkat függő is. Nem fogyózni akartam, hanem a cukor miatt. De akkor majd labor után, ha szól az orvosom. Mindenkinek kellemes babavárást, babázást :)
2014. nov. 26. 17:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
90 kilóval kezdtem, 95-tel szültem, mindent ettem, nem diétáztam.
2014. nov. 26. 20:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
101kg voltam teherbeeséskor. Azonnal diagnosztizálták a diabéteszt, hála egy a + terhesteszt után nagylabor keretében elvégzett éhomi cukortesztnek, ami magas lett. Az eredmény kórházban beállított inzulin, szigorú diéta, -8kg egész terhesség alatt. 85kg körül vagyok,( tehát a vége -18kg lett) 17 napos a babám, 2780g 46 cm volt születésekor. A cukrom végig rendben volt, de a diétából eredően 1000kcal-val kevesebbet ettem mint azelőtt. Azért tudom, mert számoltam a kcal bevitelt diéta előtt és közben is. A babám egészséges. De magamtól tuti nem álltam volna neki fogyózni terhesség alatt. Így se fogyóztam, csak kényszerű diétát tartottam és tartok még mindig. Az inzulint elvették.
2014. dec. 19. 09:59
 17/17 anonim ***** válasza:
hogy vagytok kérdező és a válaszolok? 160 gr diétát kell tartani. 100 és e feleti túlsulyosk ismamáknak az orvosok nem engednek, sokat hizni. nem hizol az is jo,ha 1 kilotol-10k iloig hizol az is jo
2022. máj. 23. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!