Túlsúlyos kismamák! Akik már alapból túlsúllyal kezdték a várandósságot, mennyit híztatok? Vagy van valaki aki diétázott a terhessége alatt?
szia,en nem dietaznek a helyedben.fel 7 honapig kicsit sulyosabban,vagy egy beteg gyerekkel egesz eleteden keresztül...szerintem egyertelmu...
en 66 kiloval kezdtem,es 94gyel mentem szülni 171 cmhez,82vel jöttem ki,4 honapos volt a kicsfiam,mikor 85nel azt mondtam eleg,1200 gros dietat kezdtem,a vitamint szedtem,es azert probaltam egeszsegesebben enni,de azert ettem csokit is,meg kenyeret.
most 13 hetes vok,64-65 kilo,attol függ mennyit hanyok egy nap,szoval 2 evvel kesöbb sikerült lemennem 59 kilora.kemeny volt nem mondom,koplaltam erte,de most legalabb 62 kiloval kezdtem a terhesseget.fogok figyelni,de elhataroztam,h nem fogok dietazni terhesen,ha megint 94 kilo leszek,akkor annyi leszek.de az egeszseg az elsö.egyebkent nem vagyok az a vekony fajta,tehat 59 kilosan is azert volt mit fogni rajtam,de csinosnak ereztem magam.
figyej oda,de ne dietazz,aztan ha megszületett,akkor hajrä!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!