Túlsúlyos kismamák! Akik már alapból túlsúllyal kezdték a várandósságot, mennyit híztatok? Vagy van valaki aki diétázott a terhessége alatt?
Figyelt kérdés
Most 161/80 vagyok és 7 hetes kismama. Nem szeretnék 100 kilós lenni...2014. nov. 26. 08:17
1/17 anonim válasza:
Én diétáztam, terhességi cukorbetegség miatt, 160g-os diétán voltam. A 30. hétig nem híztam semmit, utána 20kg víz jött fel. Amikor hazajöttem 4kg-val kevesebb voltam, mint kezdéskor.
2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már az elejétől kellett diétáznod vagy csak a terheléses labor után? Már a második babámat várom de az elsővel 58 kilósan kezdtem. Még onnan maradt ez a sok felesleg. :(
2014. nov. 26. 08:28
3/17 anonim válasza:
Csak a labor után, de nekem 16 hetesen volt.
4/17 anonim válasza:
78al kezdtem. 22 hetesen 74 voltam. 97el szültem 95el jöttem haza. Szoptatás végére 112kg voltam. Tarts szigorú diétát ha nem akarod úgy elb...ni az életed mint én.
5/17 anonim válasza:
174/95-el kezdtem, 98,5-el mentem szülni 93-al jöttem haza. Bevallom azóta nem mértem, most fél éves a fiam. Hazajövetel után még ment le éreztem a ruháimon, de azóta iperedtem picit, ismét 95 körül saccolom magam.
6/17 anonim válasza:
5-ös vagyok. Elfelejtettem írni, hogy nem diétáztam, de kívánós sem voltam (szerencsére).
7/17 anonim válasza:
Még nem szültem meg,ma töltöttem be a 32.hetet.87 kg-ról indultam,most 92 kg vagyok.Abszolút nem tartok semmilyen diétát.
8/17 anonim válasza:
Szia!
170/98-ról indultam.
28 hetes vagyok, és 3 kg-ot híztam.
Nem vagyok cukros, nem kell diétát tartanom. Annyi, hogy odafigyelek, hogy ne tömjem magam.
Egyébként nagyon hízékony vagyok, tehát tényleg csak odafigyelés kérdése.
9/17 anonim válasza:
175/90kilóval kezdtem. 5kg plusszom lett, pedig az első három hónapban csak csokin 3s édességen éltem... Nem voltam/vagyok cukros, nem diétáztam, azt ettem amit megkívántam. Már másfél éves a fiam, kb fél éve újra elkezdtek olvadni a kilók, amit furcsállok, mert semmit nem változtattam.
10/17 anonim válasza:
160/84kg kezdtem.
Terhesség alatt inzulinos cukorbeteg lettem most a 34. héten tartok 89,5 kg-nál. ( A 31. héten a baba becsült súlya 2200g volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!