34 hetesen 10 kg plusz az nagyon sok?
Figyelt kérdés
Ti mennyit hiztatok eddig? Aki mar szult esetleg az a vegeig nagyon sokat szedett fel? Es mennyi ment ebbol le a szulesnel?2014. nov. 15. 10:39
1/7 anonim válasza:
egyáltalán nem sok.36héten szültem,12kg szedtem fel.szülés után le is ment szépen
2/7 anonim válasza:
szerintem nem sok..
én fogytam elején 4-et,az visszajött,plusz híztam rá,még 4et,az összesen 8,indulóhoz képest 4..
Va itt víz,baba,méhlepény,vér,stb,stb.. :) úgyis lemegy!
ha huszonakárhény kg-nál járnál,akkor az sok lenne :)
35hkm
3/7 anonim válasza:
Szia!
Én most 36 hetes vagyok, 12kg plusznál járok:)
Nem aggódok,jól érzem magam:) Te is tedd ezt. :)
4/7 anonim válasza:
Abszolut nem!en igaz a 42.heten szultem,de 18 kg plusszom volt. :) 59 rol indultam es 77 lettem.Szules utan nagyon sokat rovid idon belul leadtam.most ot honapos a pici es meg 5 kg plussz van rajtam.de en nem aggodok,jol erzem magam a borombe. :)
5/7 anonim válasza:
30 hetes vagyok,eddig 5 kg-ot híztam.
6/7 anonim válasza:
Szia! Most vagyok 28 hetes és már 11.4 kg-t híztam:/... de nem igazán látszik szerintem. Remélem max. 15 lesz a vége:) Eddig nem szólt meg a dokim, de majd 20-án még bepótolhatja...
7/7 anonim válasza:
Én 34 hetesen 8,5 kg nál járok,nem sok a tiéd sem! Kb egy hónapja stagnál a súlyom, de az is igaz hogy alig tudok enni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!