Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetesen 5 kg plusz sok?...

Reni0929 kérdése:

19 hetesen 5 kg plusz sok? Mit tegyek h ne hízzak annyit?

Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:
nem, egyáltalán nem vészes. Annyitz tudsz tenni hogy nem éásznélkül eszel. Sok zöldség gyümölcs, kerülöd a cukros dolgokat, de az 5 Kg egyáltalán nem sok.
2013. aug. 7. 09:55
 2/8 anonim ***** válasza:

19.hétben nekem is 5kg plusz volt. Most a 33. hétben 15. Hát, még 2-3 kilóra számítok....

Az első 3 hónapot végig ettem, nem tagadom. De azt tudni kell, hogy előte egy elég drasztikus fogyókúrám volt ( nem tudom miért, olyan vékony voltam:D 171cm 49-50kg)

De hiábamondja mindenki, hogy "jajj ez nagyon sok"... A francokat sok....

A nők többsége 20kg körül hízik, hoába " nem normális"....

Nekem akkor ált le a hízás, amikor tojtam rá... :D azóta nem is jön sok plusz fel:D nem állok otthon a mérlegre, ês kész! Nem lát szemem nem fáj szívem:D

33hkm

2013. aug. 7. 10:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Most vagyok 19 hetes.

Épp tegnap néztem, hogy a 11 éves fiammal 19 hetes koromig 3 kg-t híztam, a 2 éves lányommal 19 hetes koromig 5 kg-t híztam.

Most pedig minusz 1 kg-nál tartok

2013. aug. 7. 10:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem 21 hetesen volt plusz 5 kilóm most a 33 héten plusz 9-nél járok :) boldog babavárást.
2013. aug. 7. 10:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én itt szoktam figyelemmel követni, mennyi az ideális súlygyarapodás. Beírod a kezdő súlyodat, magasságodat, és hetekre lebontja a súlygyarapodást, három kategóriába sorolva.
2013. aug. 7. 10:13
 6/8 anonim ***** válasza:

17het 1nap -5kilo meg mindig...:-( (a hulye rosszulletek es gyomorsav em mult el a 12.het utan :-S )

Sajnos sok eteltol, italtol megundorodtam.

PL: Sulthusok, cola, csoki ,chips..csak a levesek,csirkrmell es gyumolcs...jegkrem es kenyerfelek.

Napi 2-2,5l asvanyvizet iszok.A pocakom es a mellem ugyan no es a baba is..de ettol fuggetlenul olyan buntudatom van ill. Ugy haragszom magamra amiert nem hizok ...raadasul azt hallgatom a csaladtol, hogy majd ezert lesz baja a picinek...meghogy kis sullyal szuletik majd.

Szoval orulj hogy hizol:-)En irigylem ezt!

Jo baba varast:-)

.

2013. aug. 7. 10:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó ne foglalkozz a családdal, nincs össze függés a babasúlya és a tied között anyám a nővéremmel 40 kilót hízott a nővérem 2800 grammal született :D
2013. aug. 7. 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én 20 hetes vagyok, vagyis holnap már 21, de a héten voltam védőnőnél és én is +5nél tartok.. Azt mondta, hogy az pont jó.. Nem sok, de nem is kevés..
2013. aug. 12. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!