Elől fekvő (mellső fali) méhlepénynél minden esetben eléri a méhszájat a lepény? Ami nem teszi lehetővé a spontán szülést. Annyi mindent olvasni róla. Tapasztalat? Nekem 12 hetesen csak annyit jegyeztek meg h ez mellső fali!
Bocsánat, egy "maszek kérdés"!
Kedves 16:41-es válaszoló!
A kisfiad császárral született? Nálam ugyanez a helyzet a kislányom simán született, a kisfiamnál 12 hetesen fedezték fel a fedést (ráadásul mellső fali), most a 32 hetes Uh-on még mindig ott volt. Vajon van még esély elmozdulni? Spontán szeretnék szülni nagyon!!!
Szia! Nem akarlak ijesztgetni, az én esetem nem gyakori. :)
Igen, császárral született, de nekem az előző is császár lett más okból (nem tágultam). A vége felé, amikor már feljebb volt a lepény, úgy volt, hogy rendesen szülök, de a 39. héten levált a lepény és elkezdett szétnyílni a heg. Hogy a heg miatt volt-e, vagy a lepény helyzete miatt, azt nem tudni. Szóval sürgősségi császár lett. Bár a saját orvosom programozottat akart pár nappal előtte, de a felsőbb vezetés megvétózta. Mennyivel jobb lett volna pedig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!