22 hetesen voltam 3D ultrahangon Egerbe és annyit mondott, hogy kislány lesz. Tévedhet dokinő? Nekem mindegy milyen neme lesz. Csak utálom mikor téved doki.
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 14:26
1/6 anonim válasza:
persze, hogy tévedhet, ez sosem 100%.
2/6 anonim válasza:
Akkor 100% ha már ki jött a baba. Nekem a 18-20hetes genetikai ultrahangon mondta a doki,hogy ő kislányt lát,és 29hetesen elmentem 4D.re és ott alátámasztották,szerintem az,hogy téved 1 a 100hoz az esélye mert látott már elég babát,hogy eltudja dönteni,h kislány v kisfiú lesz.Szerintem bízhatsz benne:-)
33hetes. km
3/6 anonim válasza:
ha jó a doki tuti látja én nem tudok olyat környezetemben akinek elnézték volna!
4/6 A kérdező kommentje:
Dokinő azt mondta,hogy biztos kislány lesz meglátom mi lesz :)) 26 hetes kismama
2010. okt. 13. 18:28
5/6 anonim válasza:
utolsó vok én se hittem a dokinak mikor 2 fiu után azt mondta ez egy kislány 22hetes uh is mondta hogy lány 28hetesen is és 32 hetesen is!De még a szülőszobán megkérdezte a szülésznő milyen szinü kocsit hozzon még ott is azt mondtam hát lehet hogy rózsaszin kell ...de még nem biztos...és már 1 éves lesz jövő hónapba !
6/6 A kérdező kommentje:
Doki nem tévedt!Tényleg kislány lett.Már lassan 4 hónapos lesz :))
2011. ápr. 24. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!